Slovenský deník Nový Čas před dvěma roky zveřejnil přiznání tehdy třináctileté dívky, kterou měl Peter R. zneužívat. Ale až před několika dny byl i s manželkou, která v tom jela s ním, zatčen policií. A to zřejmě dodalo odvahu další jeho oběti, popové zpěvačce Simě.

Začalo to tím, že mě oslovili jako zpěvačku na svoje kola miss. K prvnímu zneužívání došlo v mých čtrnácti, asi půl roku po tom, co jsme se poznali, a trvalo to do mých sedmnáctin. A bylo to moje poprvé,“ řekla pro televizi Markíza Sima a pokračovala: „Celé ty tři roky mi vyhrožoval, ukázal mi, že má i doma zbraň. Měli to dokonalé promyšlené i s manželkou Martinou, jak manipulovat s 13- až 14-ročními dětmi. Rodičům jsem to neřekla, protože jsem se bála,“ dodala zpěvačka.

S pravdou šla na světlo světa proto, aby dodala odvahu ostatním obětím. „Věřte mi, že vím, jak se cítíte. Mělo by se přihlásit každé děvče, které má stejnou odvahu, nebo podobnou zkušenost, protože jedině tak se to dokáže zastavit. A jedině tak se dokážeme dočkat spravedlnosti," dodala už plačící Simona Hegerová.

Obětí chlípného manželského páru se čím dál víc ozývá, a tak policie neváhala. „Vyšetřovatelka vznesla obvinění vůči dvěma osobám za trestné činy sexuálního zneužívaní, ohrožování mravní výchovy mládeže a znásilnění,“ uvedla mluvčí nitrianské krajské policie Renáta Čuháková. Majitel agentury skončil ve vazbě.

Fotogalerie
16 fotografií