Tělo herce našli v jeho bytě na Manhattanu v New Yorku bez známek života a skoro dva měsíce trvalo, než byla zveřejněna příčina jeho smrti. Ukázalo se, že se herec předávkoval. Podle toho, co všechno si namíchal do posledního koktejlu, se šušká i o možné sebevraždě. Brian totiž v sobě měl podle vyšetřovatelů fentanyl, heroin, diazepam a kokain. To je šílená kombinace!

Brian si zahrál například ve filmech Zatím spolu, zatím živi či Mé druhé já, také se objevil v seriálech The Marvelous Mrs. Maisel, Jak prosté či Hrdinové. V oblíbeném americkém seriálu Gilmorova děvčata o vztahu matky s dcerou si Tarantina zahrál jednu z postaviček města Stars Hollow.

Konkrétně majitele stánku s novinami jménem Bootsy. Objevil se ve druhé sérii a vrátil se pak i v osmé řadě, dohromady se objevil v šesti epizodách. Dokonce to byl spolužák hlavní mužské postavy – majitele bistra Lukea.

Již v roce 2014 přitom seriál přišel o jednu z hvězd, konkrétně Edwarda Herrmanna neboli Richarda Gilmorea. Ten na Silvestra podlehl kruté rakovině mozku. Jeho český dabér Miloš Hlavica (†81) ho na onen svět následoval jen o půl roku později – v srpnu 2015. Podlehl celkovému selhání organismu.
Fotogalerie
44 fotografií