Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na Michaelovi (†45) si pochutnal 205kilový plaz: Zabilo ho ale něco úplně jiného

Autor: shp - 
14. prosince 2019
15:30

Více než dvoumetrákový aligátor byl ve floridském Polk County objeven vedle ostatků muže. Nebezpečný plaz byl poté uloven a zabit. V jeho útrobách byly nalezeny další ostatky Michaela Forda II. (†45). Jak ale ukázala pitva, obří aligátor ho nezabil.

Aligátor, který vážil 205 kilogramů, byl usmrcen už na sklonku června. Pitva zvířete odhalila, že se v jeho trávicím traktu nacházely kusy Fordova těla. Šlo o kus nohy a část ruky, uvedl web The Smoking Gun.

Muž se předávkoval

Muž se do teritoria aligátora vydal nejspíš kvůli nelegálnímu rybaření. Nařízená pitva pak přinesla po pěti měsících velké překvapení. Forda nezabil dravý plaz, muž zemřel na předávkování drogami.

Ford byl v roce 2018 usvědčen z držení metamfetaminu, jehož užívání se mu nakonec stalo osudným. Jen 10 dní předtím, než byl nalezen mrtvý, byl zatčen za vloupání a krádež auta.

V base by možná přežil

Propuštěn byl na kauci v přepočtu 138 tisíc korun. Kdyby na soud počkal za mřížemi, mohl ještě žít. Takhle kvůli němu musel zemřít aligátor, a to jenom proto, že zvíře dostalo hlad.

gabreta ( 14. prosince 2019 20:35 )

Po těch hodech, musel být ten Aligátor asi hodně veselej co, když měl takovou nádívku??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání