Ewa Farna patřila vždy mezi činorodé a ctižádostivé mladé ženy, a tak ve chvíli, kdy oznámila, že očekává se svým partnerem Martinem Chobotem (30) potomka, bylo více než jasné, že ji mateřství nikterak v hudební kariéře nezbrzdí. Koncertovala krátce předtím, než dala život malému Arturovi (jehož mimochodem oslovuje i polskou variantou jeho jména, tedy Artuš), a ještě v šestinedělí se znovu vrátila na jeviště před své věrné fanoušky.

Na instagramu nyní sympatická brunetka ukázala, jak je možné, že zvládá péči o syna a zároveň i vystupování: Dnes již půlroční klouček totiž maminku doprovází na koncerty. Zpěvačka po dlouhé době sdílela společnou fotku s Arturem, která byla pořízena v zákulisí jejího včerejšího koncertu v ostravském Domě kultury. Farna na ní pózuje v nádherných červených šatech a s výrazným make-upem na obličeji, částečně obrácená zády k objektivu, a téměř až stydlivě kouká přes rameno rovnou na fotografa. V náručí má přitom svého potomka.

Z půlročního děcka jako obvykle není nic moc vidět, Farna si nepřeje, aby se jeho tvářička medializovala, nelze si však nevšimnout jednoho roztomilého detailu, jenž patří snad ke všem batolatům: Ewa na něžné momentce drží v ruce dudlíček. Artur bude podle všeho nepochybně velice klidné a pohodové dítko, co nevisí křečovitě na matce a dokáže bez ní chvilku počkat v backstagei. Této spekulaci nahrávají i slova Tomáše Kluse (33), Ewina bývalého partnera. „Jsi boží! A ten pán v tvý náruči mě úplně rozbil. Pan Zen,“ rozplýval se zpěvák, mimochodem sám trojnásobný tatínek, na Ewině profilu.

K onomu vystoupení mimochodem došlo v Ostravě v den, kdy Ctirad V. (†42) vytáhl ve Fakultní nemocnici Ostrava zbraň a na místě naprosto bezcitně zabil šest lidí. „Upřímnou soustrast rodinám zesnulých následkem dnešního útoku v Ostravě,“ napsala zničená Ewa ve svých instastories a připojila selfie, na němž vypadá velice sklesle. „V Ostravě jsem dva dny, celým městem otřásá tenhle zločin…“ dodala. 

VIDEO: Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč!

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč! David Turek

Fotogalerie
67 fotografií