Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rodinka z pekla? Otec údajně málem ubil Martínka (4) k smrti: U domu prý našli mrtvé miminko!

Autor: shp - 
13. prosince 2019
10:01

Případ brutálního napadení nebohého Martínka (4) ze slovenského Hronce, kterého podle bližních týral a mučil jeho otec Marek, je čím dál tím děsivější. Policisté prohledávali pozemek rodiny. Hledali kostru novorozence. Vše nasvědčuje tomu, že ji nejspíš skutečně našli.

Marek (30) podle obvinění policie před téměř dvěma týdny chlapce zbil, zkopal a skákal po něm, až mu způsobil poškození mozku. Dítě muselo být uvedeno do umělého spánku. Zatímco tyran hnije v base, zaměřili se strážci zákona podle Nového Času na pozemek rodiny v Hronci.

Nacházet se tam měla kostra novorozence. Policisté hledali v žumpě, kterou museli odčerpat. Tam však nic neobjevili. Hrůzný nález měli učinit jinde. „Ona měla porodit v domácích podmínkách a tělíčko údajně nenašli v žumpě, ale za psí boudou, je to tam i rozhrabané,“ uvedl zdroj webu.

Martínkova máma byla opět těhotná

To, že byla Martínkova matka Monika těhotná, potvrdila i její máma Jana. Kde však děťátko skončilo, netuší. „Řekla mi, že je těhotná. Ještě jsem Moniku kárala, zda má rozum, páté dítě! Co bylo dále, už nevím. Když jsme byli v červnu u soudu, bříško už bylo vidět,“ vypověděla babička Martina.

Já jsem se potom dozvěděla (...) od lidí, že podle vidění je Monika hubená. Nevím, od té doby jsem s ní nebyla. Ona se se mnou nebaví,“ dodává Jana s tím, že v nemocnici její dcera určitě nerodila, protože by o tom věděla. Co se tedy stalo s miminkem? Zabil ho někdo?

Strážci zákona mlčí

Policie zatím o údajném hrůzném nálezu informovat nehodlá. „K případu se zatím nebudeme vyjadřovat,“ prohlásila policejní mluvčí banskobystrického kraje Petra Kováčiková. Martínek stále leží v nemocnici a jeho stav je velmi vážný. Už se však probral z umělého spánku a otevřel dokonce oči. Vyhráno však ještě němá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání