Milovník mladých krásek a držitel medaile Za zásluhy v oblasti umění od prezidenta Miloše Zemana (75) musel pod kudlu. Vyšetření ukázalo na problém v tlustém střevě. Lékaři mu objevili tzv. prezidentskou nemoc neboli divertikulózu, kterou měl i Václav Havel (†75).

Tři hodiny na sále

„V pondělí Ivan podstoupil v jedné pražské nemocnici operaci tlustého střeva. Prý ale vše dobře dopadlo. Držíme mu palce a přejeme si, aby se brzy uzdravil,“ řekl deníku Aha! zdroj z hercova blízkého okolí. „Je v pořádku,“ potvrdila Aha! hercova přítelkyně Romana (31). Podle informací Aha! operace trvala tři hodiny a představitel dědy Koláře ze seriálu Ulice se momentálně zotavuje na pooperačním oddělení. „Ve špitále si poleží minimálně dva týdny a bude moct mluvit o velkém štěstí, když ho pustí na Vánoce domů,“ dodal zdroj.

Varovné signály

Kvůli bolestem břicha skončil Vyskočil v nemocnici už před třemi roky. Když se připravoval na představení, zasáhla jej náhlá břišní příhoda. Podobnou zkušenost už jednou měl, proto na nic nečekal a rovnou vyhledal lékaře. Poprvé jej totiž postihla přímo během představení. Letos na jaře byl navíc operován po dlouhodobém problému s kyčlemi.

S bývalou pod kudlou

Po dobu své hospitalizace se Ivan nejspíš potká ve stejné nemocnici se svou bývalou partnerkou Lucií (37), která má nyní také zdravotní obtíže. „To je náhoda – mám žlučníkovou koliku, takže se po delší době potkáme ve špitále, kde leží. Moc na Ivánka myslím a doufám, že se brzy uzdraví. Až mu bude lépe, tak ho určitě navštívím,“ prozradila Aha! Lucie.

Co je divertikulóza?

Toto střevní onemocnění je definováno jako mnohočetný výskyt výchlipek na tlustém střevě, převážně v jeho koncové části. Příčinou je nesprávné stravování s nedostatkem vlákniny, které vede k zácpě. Označení »prezidentská nemoc« získala divertikulóza tlustého střeva před pár lety, kdy se shodou okolností během několika měsíců vyskytla u prezidenta ČR Václava Havla a prezidenta Slovenska Rudolfa Schustera.

VIDEO: Co udělal Ivan Vyskočil s metálem od Zemana? Překvapil s ním milou v posteli!

Video
Video se připravuje ...

Co udělal Ivan Vyskočil s metálem od Zemana? Překvapil s ním milou v posteli! Petr Macek, Blesk

Fotogalerie
51 fotografií