Přestože se již počátkem prosince pochlubila herečka Michaela Maurerová na sociálních sítích snímkem nazdobeného vánočního stromečku, před nímž jsou vyřádkované její tři nadšené děti, tedy dvojčata Magdalena s Josefem (10) a dcera Emma (16. prosince 1 rok), o žádnou idylku se podle všeho nejedná. Představitelka ztřeštěné kadeřnice Digi z nekonečného seriálu Ulice totiž všechno to předvánoční honění spíše nestíhá, než aby si ho nějak zvlášť užívala…

„Asi takhle… Adventní věnec jsem kupovala až po 1. adventní neděli, 80 % vánočních ozdob nám zplesnivělo ve vlhkým sklepě, perníčky jsme pekli až po Mikulášovi a z kupovanýho těsta (nemám energii prostě) a snědla jsem je v zoufalství za dva večery, než je děti stačily dozdobit,“ svěřila se na internetu upřímně (a vyčerpaně).

Kromě toho nemá ve své domácnosti ani zrovna příznivou atmosféru na řádné vánoční těšení. „Místo koled mi doma pouštějí Bena Cristovao a namísto vůně jehličí tu cítím sprej na rýmu… Ale i tak mám takový tušení, že to budou nezapomenutelné Vánoce!“ dodala optimisticky herečka.

„‚Naježíškováno‘ mám naštěstí už od srpna, jenom si nemůžu sakra vzpomenout, kde všude jsem ty dárky poschovávala?!“ dodala s mírnou panikou.

Jak se ale vzápětí ukázalo, nikdy není tak špatně, aby nemohlo být hůř. „Právě jsem našla jednorožce, který měl být pod stromečkem před třemi lety,“ utěšovala ji totiž její herecká kolegyně Jana Bernášková (38), známá například z retro seriálu Vyprávěj. Otázkou je, zda takovýto skvělý prezent její potomci, dnes třináctiletá Justýna a šestiletý Theodor, dostatečně (a dodatečně) ocení...

 

VIDEO: Míša Maurerová s dcerou: Kdyby měla vousy je celý tatínek!

Video
Video se připravuje ...

Míša Maurerová s dcerou: Kdyby měla vousy je celý tatínek! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
59 fotografií