Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

S tyčí v ruce přepadl dvojici: Ukradl jim mobil, za pár hodin ho odevzdal policistům

S tyčí v ruce přepadl dvojici: Ukradl jim mobil, za pár hodin ho odevzdal policistům. (Ilustrační foto)
S tyčí v ruce přepadl dvojici: Ukradl jim mobil, za pár hodin ho odevzdal policistům. (Ilustrační foto)  (Autor: Blesk:David Malík)
Autor: VaB - 
9. prosince 2019
16:22

Jak z hororu! Maskovaný muž (43) a s tyčí v ruce loupil v Hradci Králové. Přepadl tam ženu a muže, které okradl. K pachatelově smůle ho ale policie velice brzy dopadla. Co mu za tento čin hrozí?

Muž se ženou zažili na konci listopadu velice nepříjemný zážitek… V šest hodin odpoledne je v Hradci Králové přepadl pro ně neznámý maskovaný muž s tyčí v ruce. Tyčí na ně zaútočil a odcizil jim mobilní telefon a osobní věci v hodnotě deseti tisíc korun. 

Pachatel si ale svého lupu dlouho neužil. Ještě ten den, kdy muže a ženu přepadl, ho policisté zadrželi! „Jedná se o 43letého muže z Hradce Králové, kterého policisté následně obvinili z trestného činu loupeže a poté podali ke státnímu zástupci podnět na uvalení vazby,“ uvedla mluvčí Iva Kormošová. 

Soudce návrh akceptoval a muž je v současné době stíhán vazebně. Proč se rozhodl přepadnout dvojici, není zatím jasné. „Obviněnému muži za trestný čin loupež hrozí trest odnětí svobody od 2 do 10 let,“ zakončila mluvčí. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání