Deváté kolo StarDance …když hvězdy tančí opustil Karel Kovář, tedy miláček mládeže na sociálních sítích s uměleckým jménem Kovy. Jeho paso doble i slowfox přitom porota shodně ohodnotila 33 body a porota nešetřila superlativy. „Všechny dámy, maminky a babičky vás jistě touží adoptovat, jak jste roztomilej,“ řekl mu například tanečník Jan Tománek (48),  a obvykle drsný kat Zdeněk Chlopčík (62) zase ocenil náročné choreografie jeho taneční partnerky Veroniky Liškové (19), diváci však v rozstřelu mezi ním a herečkou Veronikou Khek Kubařovou (32) rozhodli, že ho už ve finále nechtějí vidět.

Jakmile se vypnuly kamery České televize, následoval jako obvykle poslední tanec, během kterého došlo i na slzičky. Neproléval je ovšem Kovy, ale Kubařová. Ta byla totiž přesvědčená, že tento týden je pro ni posledním, a místo radosti z postupu tak cítila spíše šok. Chvilkami to vypadalo, že se pod náporem emocí zhroutí. Přesto však náročné chvilky ustála, a dokonce vyrazila s ostatními do nedalekého restauračního zařízení, kam si všichni účastníci oblíbené taneční show plné elegance a noblesy chodí po skončení přímého přenosu dát, jak se říká, do trumpety.

Podle toho, co se dělo přede dveřmi, šlo o dost povedenou párty. Neustále někdo vybíhal ven na cigaretu, například tanečnice Matouše Rumla (34) Natálie Otahálová (19) či právě Veronika Lišková, a všichni se skvěle bavili. Mezi posledními nakonec odcházela právě Kubařová s notně zachmuřeným výrazem, a odpadlík Kovy. Ten vyrazil domů dokonce až o půl šesté ráno. „Odcházel jako poslední, a velmi vrávoravou chůzí,“ popsal z místa fotoreportér Blesku. Kdyby ho prý zaměstnanec tamního podniku neodvedl za ruku do taxíku a nepomohl mu nasednout, nejspíš by se tam kymácel ještě teď!

Každopádně umístit se na „bramborové“ pozici byl i tak obrovský úspěch a bylo jistě potřeba ho pořádně zapít. V příštím a zároveň posledním díle letošního jubilejního StarDance se o titul krále a královny tanečního parketu utkají kromě usměvavé Kubařové s Michalem Vodičkou (23) také Lexa ze sitcomu Comeback alias Matouš Ruml (34) s Natálií Otáhalovou, a charismatický rybář Jakub Vágner (37) s Michaelou Novákovou (25).  Tyto páry čekají hned čtyři tance: Zatančí standard (například waltz, valčík nebo tango), latinu (rumbu, sambu či cha-chu), svůj nejlepší tanec a freestyle…

VIDEO: Kovy na Czech Social Awards o StarDance: Už jsem protančil boty!

Video
Video se připravuje ...

Kovy na Czech Social Awards o StarDance: Už jsem protančil boty! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
142 fotografií