„Pod stromečkem jsem nechal puzzle. Doufám, že si je najde někdo, koho budou bavit. Zabalil jsem je sám, teda s malou pomocí,“ vysvětloval Vojta Sedláček (4). Z hromady dárečků, které čekají jen na rozbalení, si výtahl menší krabičku. Nevadí prý, že není velká. „Jé, nový náklaďák! Takový ještě nemám,“ pochvaloval si Vojtíšek, který přišel na jarmark se svým tatínkem. „K Ježíškovi doma si přeju autodráhu. A pak ještě něco, ale to ještě nevím co. Zatím nemáme ani stromeček,“ komentoval chlapeček. Podle tatínka Vojty Sedláčka (39) na to je ještě čas.

Vyměnit dárek pod stromem na JARMARKU BLESKU se rozhodly i Natálie Brožová (8) z Prahy se svou sestřenicí Vanesou Čermákovou (4). Zabalily kartičky s princeznou Elsou z Ledového království. Pak vybíraly mezi zabalenými překvapeními. Jeden balíček vytáhly, potěžkaly a vrátily zpět. „Říkaly jsme si, že to bude knížka. A my chtěly raději omalovánky,“ smála se Natálie. Nakonec si rozbalily vystřihovánky a byly spokojené.

Taky chcete vyzkoušet štěstí? Stačí kdykoliv přinést na jarmark nový dárek v hodnotě nejméně 100 korun. Ten pak s našimi pomocnicemi v Ježíškově kanceláři zabalíte a můžete si pod stromem vybrat jiný.

Poprask v pátek 13. jen na jarmarku Blesku
Autor: Jarmark Blesku

Fotogalerie
16 fotografií