Slavíkova dcera Dominika Gottová nejspíš nestačí zírat, co všechno předvádí její manžel Timo Tolkki na facebooku. Nejprve tam hromadil podivné sebevražedné statusy a videa, na nichž se opíjí a poslouchá metalovou hudbu, poté prakticky v přímém přenosu dokumentoval odlet do Mexika za ženou svého srdce, zpěvačkou Claudií Pearlovou. „Říkal mi, že je do ní zamilovaný, ale že je zamilovaný i do mě, protože já jsem jeho životní láska,“ nechala se slyšet zmatená Dominika během své návštěvy Blesku.

Jakmile Timo po dvaadvaceti hodinách letu konečně dorazil na místo a do náruče své milenky, ihned se opil a vzápětí se s tím zase pochlubil na internetu. Navíc se těšil, jak se společně s rajcovní Mexičankou pustí do nahrávání písniček…

Jenže o pár chvil později je zase všechno docela jinak! „Takže novinky… Moje nejlepší kamarádka Claudia mě zablokovala a učinila určitá opatření… Udělali jsme spolu úžasnou hudbu, ale to je teď už minulost…  Clau, pokud tohle vidíš, napiš mi e-mail a můžeme zajít na poslední společné kafe,“ žadonil muzikant, jehož nevyzpytatelné chování možná vysvětluje jeho bipolární porucha, kterou trpí už řadu let.

Pokud se ovšem Timo domníval, že v ten moment už dopadl na dno, mýlil se. Vzápětí se totiž ukázalo, že může být ještě hůř: Dozvěděl se šokující informaci, která ho naprosto zlomila! „Cítím se špatně, protože mi Claudia Pearlová celou dobu lhala… Dozvěděl jsem se, že má po celou dobu přítele v Mexiku! A přesto je to pořád moje spřízněná duše,“ štkal bývalý kytarista kapely Stratovarius.

Přestože Timo několikrát vyjádřil touhu dokončit jejich hudební projekt, jenž je podle jeho vlastních slov skutečně prvotřídní, náhle se rozhodl ke kroku, který by rozhodně nikdo nečekal: „Vrátím se ke své drahé manželce Dominice, v lednu přiletím do Prahy!“ prohlásil překvapivě.

I když většina jeho fanoušků a přátel kvitovala tohle rázné rozhodnutí s nadšením, našli se tací, kteří vyjádřili mírně řečeno mírnou nedůvěru. „Jo, jsem si jistej, že tě vezme zpátky poté, co viděla v Helsinkách… Musíš se jít léčit a pokračovat v životě bez dětinských představ o tom, že najdeš ženskou, která bude platit za tvoje účty,“ rýpl si například jeden z nich v narážce na Timovu nevěru s Claudií, při které je měla Dominika dokonce přistihnout. „Jsi směšný, byl jsi skvělým kytaristou, dnes jsi jen problémovým opilcem. Pokus se získat zpět svou důstojnost, pro své vlastní dobro,“ přisadil si další…

VIDEO: Matka Dominiky bez peněz! Pomáhal ji Gott. A našla si lásku i Agáta?

Video
Video se připravuje ...

Matka Dominiky bez peněz! Pomáhal ji Gott. A našla si lásku i Agáta? Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
88 fotografií