„Asi takhle, úsměv stále drží... Ale popravdě je tato poslední fáze tak náladová... Jednou plná energie, za hodinu úplně down, v další vteřině vysmátá jak lečo, vzápětí se slzičkou v oku,“ přiznala na sociálních sítích herečka Andrea Růžičková, která už za pár týdnů dá život dalšímu potomkovi. Porodit by měla podle svých vlastních slov koncem prosince - pokud tedy nebude přenášet. I první dítko přivedla na svět s třítýdenním zpožděním...

„I takové je čekání na zázrak... Nesmělé, křehké, bojácné... i když je to podruhé. Je to jako poprvé. Je to totiž poprvé podruhé,“ napsala dojemně na instagram a připojila snímek svého obřího těhotenského bříška.

Podle všech indicií by sympatická herečka s laníma očima měla přivést na svět mladšího bratříčka pro svého synka Tobiáše (2). „Víte, oni vám při prohlídkách něco řeknou, ale jaké bude mít miminko pohlaví, přesně zjistíte, až se narodí,“ mlžila ještě počátkem listopadu, v primáckém pořadu TopStar se však podřekla. Naznačila totiž, že si schovává modré dupačky po prvorozeném chlapečkovi! „Oblečky jsme zatím nedali pryč, budou se hodit,“ prohlásila.

VIDEO: Eva z Vyprávěj Andrea Růžičková: Pohlaví druhého dítěte bude pro nás překvapení! 

Video
Video se připravuje ...

Eva z Vyprávěj Andrea Růžičková: Pohlaví druhého dítěte bude překvapení! Markéta Reinischová

Fotogalerie
38 fotografií