Poté, co nejstarší dcera Karla Gotta (†80) Dominika Gottová řekla po devatenácti letech sbohem životu ve Finsku a opustila manžela, se Timo Tolkki doslova zbláznil. Nebo to rozhodně dost šíleně aktuálně vypadá na jeho facebookovém profilu, který už několik dní nepřetržitě plní zoufalými statusy a videi s živými přenosy, na nichž je znát jeho značně podroušený stav.

Jak sama Dominika při čtvrtečním rozhovoru ve studiu Blesku potvrdila, Timo se nyní nachází v manické fázi maniodepresivní psychózy, kterou už léta trpí. A přátelé, jichž má na facebooku bezmála pět tisíc, mají o něj strach a finského hudebníka nepřetržitě prosí, aby už přestal pít.

Timo si však dělá, co chce, a tak dostál slov posledních dní a opustil Finsko. Jeho cesta směřovala, místo za manželkou Dominikou, za mladičkou milenkou Claudií Pearlovou do Mexika. „Říkal mi, že je do ní zamilovaný, ale že je zamilovaný i do mě, protože já jsem jeho životní láska,“ tvrdila Dominika během návštěvy Blesku. Tolkki si však nejspíš vybral, protože několik hodin po svém příletu do Latinské Ameriky potvrdil, že se zpátky domů jen tak nechystá: „Budu tady tři měsíce,“ prozradil na svém profilu s tím, že má s Claudií velké plány.

Claudia Pearlová je začínající pěvecká hvězda, a tak se naopak ona nedávno sama vydala do Finska za Timem, aby spojili svá hudební nadání. Místo toho se však spíš spojila jejich těla. Dominika totiž Blesku popsala, jak je přistihla v jejich pronajatém domku takzvaně inflagranti. „Šla jsem spát, byla jsem úplně rozhozená. A když jsem šla v noci na záchod, tak jsem je přistihla při sexu. Bylo to strašné,“ popsala Gottova nejstarší dcera šílený zážitek. Teď už je ale v Česku, kde se po letech snaží začít znovu. A že to myslí vážně, dokazuje i fakt, že v posledních dvou měsících neskutečně zhubla. Zatímco ona vypadá čím dál lépe, Timova váha jde naopak s hektickým životním stylem prudce vzhůru.

Bohužel totéž se nedá říct o jeho výdělcích. „Timo byl na přelomu léta a podzimu na turné v Jižní Americe. Když se vrátil a zeptala jsem se ho, kde jsou vydělané peníze, řekl mi, že mám být ráda, že se vrátil domů,“ řekla Blesku Dominika, že z jeho jediného výdělku nepřivezl ani korunu, naopak ji měl okrást o vzácné šperky a prodat je.

Zároveň potvrdila, že vydělané peníze možná utratil s mladičkou Claudií, s níž se pravděpodobně seznámil na údajném turné. No, vypadá to, že ho mexická kráska už teď přišla pěkně draho, což se bohužel nevztahuje jen na zmíněné finance.

VIDEO: Telefonát Dominiky Gottové

Fotogalerie
55 fotografií