Strach o hvězdu

„Moderátoři mají jasně stanovené, že se mají zdržet jednání, kdy by si mohli ublížit a ohrozit tak nejen sebe, ale i vysílání Velkých Zpráv,“ řekl Blesku za zpravodajství Primy Adam Halmoši. Není divu, že má televize o svou hvězdu strach. Eva už totiž v minulosti přišla dokonce na čas o papíry! „Na rychlou jízdu jsem jednou trochu doplatila a musela odevzdávat řidičský průkaz,“ přiznala sama Perkausová.

Nepolíbená

Při Pražském Rally Sprintu sice nebude sedět přímo za volantem soutěžního speciálu Škoda Fabia WRC, obsadí jen „horké sedadlo“ navigátorky elitního českého jezdce Karla Trněného, i tak jsou ale obavy na místě.

Zvlášť Eva nemá dle svých slov smysl pro orientaci! „Na druhou stranu to bude má první zkušenost, takže nemám sebemenší představu, jak jízda probíhá. A co se týká mého orientačního smyslu, jsem úplně ztracená. Nemluvě o navigátorském slangu,“ svěřila se vnadná blondýnka. „I tak ale věřím, že pilot Karel Trněný vsadil na dobrého koně!“ dodala moderátorka odhodlaně.

Nehořlavé prádlo jako pojistka

Perkausová bude podle pořadatelů dodržovat veškeré bezpečnostní opatření, musí mít např. speciální kombinézu, helmu, nehořlavé prádlo a boty. „Někde jsem četla, že když jel tenhle závod loni můj parťák ze zpráv Roman Šebrle , málem si prý cvrnknul do kalhot. Potom teda nevím, co bude v mém případě,“ směje se Eva. „Ale mám ráda adrenalin, takže si rally bezpochyby vychutnám!“

VIDEO: Sexy Perkausová přiznala přítele! Proč ho rok tajila?
Video
Video se připravuje ...

Sexy Perkausová přiznala přítele! Proč ho rok tajila? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
59 fotografií