Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Násilná smrt ve Vrchlabí? Policie vyšetřuje úmrtí muže (†30): Co k tomu řekne zadržený?

Policie ve Vrchlabí vyšetřuje násilný trestný čin. Zadržela i podezřelého.
Policie ve Vrchlabí vyšetřuje násilný trestný čin. Zadržela i podezřelého.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Aktualizováno -
5. prosince 2019
17:46
Autor: VaB, ČTK - 
5. prosince 2019
16:19

Královéhradečtí policisté vyšetřují násilný trestný čin, při kterém zemřel třicetiletý muž. K činu došlo ve čtvrtek ráno ve Vrchlabí na Trutnovsku. Tělo třicetiletého muže leželo na schodech před vchodem do domu. Policisté už zadrželi podezřelou ženu. 

Policie od čtvrteční čtvrté hodiny ranní vyšetřuje násilnou smrt třicetiletého muže ve Vrchlabí na Trutnovsku. Případ kriminalisté prozatím vyšetřují jako těžké ublížení na zdraví s následkem smrti. 

Tělo muže (†30) mělo být nalezeno před vchodem do panelového domu ve Vítězné ulici ve Vrchlabí. Podle FTV Prima mělo tělo muže ležet v kaluži krve. 

K činu došlo brzy ráno, policisté na místo přijeli ale až po několika hodinách. Podle Primy sousedé slyšeli rachot a mysleli si, že jdou nějací opilci z hospody.

V souvislosti s násilným trestným činem zadrželi policisté jednu osobu, podle Primy to má být žena, která mrtvého muže důvěrně znala. 

„V současné době probíhají veškeré prvotní úkony," uvedla mluvčí. Další informace k případu policie zatím zveřejňovat nebude.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání