Dva dlouholetí přátelé Petr a René sdíleli dost podobný osud. Rozvod a dluhy je dostaly do nepříjemné pasti. Neměli čas ani peníze se o sebe starat, a René dokonce přiznal sebevražedné myšlenky. Do pořadu ho proto přihlásila dcera. „Viděla jsem, že je úplně zničený z toho, jak maká, to všechno se na něm podepsalo. Tak jsem mu chtěla poskytnout nový začátek,“ přiznala Dominika. A toho se skutečně dočkali. René a Petr se společně zvedli ze dna a života si nyní konečně užívají plnými doušky.

S novou vizáží se totiž dočkali i vyššího sebevědomí a také o svůj zevnějšek začali více pečovat. „Co se týče mojí váhy, tak tu mám stejnou, jako jsem měl ještě před svou první svatbou,“ usmíval se Petr spokojeně. Reného zase vyděsilo hrozící riziko infarktu. Dohromady shodili v součtu více než padesát kilogramů. „Často se i hecujeme. Píšeme si, kolik jsme zhubli, a posíláme si obrázky,“ přiznal René. Absolvovali ale i úpravu spadlých očních víček a získali nové zuby, díky kterým se oba začali mnohem více usmívat. Obzvlášť Petr má teď velký důvod k úsměvu!

„Jeho přítelkyně, co se týče té intimní stránky, říkala, že je jako bejk, ani ho nepoznává,“ prozradil na svého kamaráda René. Nedostatek sexu v jejich vztahu bylo také zapříčiněno špatnou životosprávou. „Já jsem se večer prostě nažral, a co udělá člověk, když se nažere? Usne. A konec,“ přiznal Petr kajícně.

Jeho milostný život je teď prý naprosto ideální. „Dohodli jsme se, že se vezmeme příští rok, v roce 2020,“ pochlubil se. „Znovu mě to nastartovalo a cítím se fyzicky i psychicky v pohodě,“ shrnul nastávající „ženáč“ své působení v pořadu O 10 let mladší, tedy 3. nejsledovanějším pořadu večera. Proměnu obou pánů sledovalo 566 tisíc lidí.

VIDEO: O 10 let mladší: Byl tak zoufalý, že uvažoval o sebevraždě. Při životě ho držely děti! 

Video
Video se připravuje ...

O 10 let mladší: Byl tak zoufalý, že uvažoval o sebevraždě. Při životě ho držely děti! TV Nova

Fotogalerie
29 fotografií