Jak objednat Blesk Premium jako dárek?

Kupon na roční předplatné jako dárek můžete snadno zakoupit kartou nebo převodem ZDE. Pro zakoupení předplatného je potřeba se registrovat nebo přihlásit na téže stránce. Kupon s unikátním aktivačním kódem vám přijde mailem a vy si ho následně budete moci vytisknout a darovat.

Pro aktivaci kódu z dárkového kuponu klikněte ZDE. Platnost kuponu je jeden rok, během kterého jej můžete aktivovat. Od okamžiku aktivace začíná běžet roční předplatné.

Cena ročního předplatného je 990 Kč (tj. 2,71 Kč na den a ušetříte 180 Kč oproti měsíční platbě).

Kupon s kódem pro aktivaci služby Blesk Premium
Autor: Blesk

Jaká témata jsme vám v rámci Blesk Premium přinesli?

Například dobrou a nečekanou zprávu o tajné svatbě vdovy po milovaném Waldemaru Matuškovi - Olze, která si vzala svého dlouholetého přítele. 

Pokochat se můžete pohledem na nové milionové bydlení oblíbené herečky Dany Morávkové, kterou si pořídila nad Prahou. 

Přinesli jsme vám také exkluzivní fotografie ze soukromého archviu Karla Gotta a jeho ženy Ivany, která v minulosti tvořila pár s Michaelem Douglasem. Mosty však po rozchodu nespálili a hollywoodský herec Slavíka dokonce navštívil na Bertramce. 

Jelikož rok 2021 poznamenala covidová pandemie, řada našich prémiových materiálů byla věnována právě této problematice. 

Toto a mnohé další zajímavé čtení jsme vám přinesli a každý den pro vás chystáme nové a nové prémiové články s exkluzivním obsahem. Ty si můžete jednak objednat pro sebe (na rok nebo na měsíc) ZDE, můžete je ale i jako dárek objednat svým blízkým, a udělat jim tak radost pod stromečkem.

A navíc - každý měsíc na vás čeká dárek - ať už zajímavé slevy na nákup, nebo poukázky či výhodné akce. 

VŠECHNY PRÉMIOVÉ ČLÁNKY S EXKLUZIVNÍMI INFORMACEMI NAJDETE ZDE>>