Matouše Rumla si sice většina národa zamilovala jakožto potrhlého Lexu v nováckém sitcomu Comeback, nyní však dokazuje, že kromě hereckého a komediálního talentu v něm dřímá talent pohybový. V oblíbené soutěži StarDance …když hvězdy tančí totiž po boku mladinké Natálie Otáhalové vysloveně září. Málokdo však ví, že jeho výkon je podmíněn bolestmi, s nimiž se musí potýkat.

„Jsem hrozně vyčerpaný a moc toho nenaspím. Navíc mám trošku unavený vaz v koleni. To mě pobolívá, ale není to tak strašné, mám to zatejpované,“ postěžoval si pro Super.cz herec.

„Na začátku jsem si při třetím kole při tréninku zablokoval záda a nějak jsem to rychle vyřešil a pustilo mě to. Prostě jsem si nepřipustil, že by mě to mohlo bolet dál. Takže zatím držím,“ liboval si.

Není mimochodem jediný, koho potrápilo během soutěže zdraví. Bolavá záda řešil například herec a režisér Miroslav Hanuš (56) nebo rybář Jakub Vágner (37), a bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová (30) dokonce skončila s bolavým prstem na levé noze na pohotovosti.

Jako trojnásobného otce ho rovněž trápí, že nemá moc času na své potomky. Zkombinovat nejenom náročné tréninky, ale i působení v divadle je pro něj dost obtížné. „Děti to prožívají hodně, teda když je vidím. Já tam teď moc nejsem, protože jsem teď čtrnáct dní měl hrozný peklo, protože jsem k tomu ještě každý den hrál. Takže jsem měl trénink, pak jsem jel na představení… Měl jsem to teď hodně nabité, naštěstí už to mám volnější, takže bude víc času,“ doufá Ruml, jenž patří mezi favority StarDance již od prvních dílů.

VIDEO: „Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder

Video
Video se připravuje ...

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder. Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
53 fotografií