Anna Motičková (57): Originální šátky

S ručně vyrobenými dekoracemi dorazila na jarmark Anna Motičková (57) z Komorní Lhotky u Frýdku-Místku. Nabízí předměty, které mají podobu panenek, zvířátek nebo víl. „Šiju i originální šátky. Nikdy se nestane, že by byly dva stejné,“ řekla Anna, která se do Prahy podívala teprve podruhé v životě. A nelituje! „Ten koncept trhů je úžasný,“ dodala.

Originální panenky či šátky vám nabídne paní Anna Motičková.
Autor: fotografové Blesku

Petr Turek (38): Ovocné hitparády

Marmelády a ovocné sirupy s velmi nízkým obsahem cukru na trhy Blesku přivezl Petr Turek (38) z pražských Dolních Počernic. „Máme tu i marmelády bez cukru nebo slazené medem,“ popsal Petr, v čem se výrobky od konkurence odlišují. Prostředí jarmarku se mu líbí. „Představujeme tu i naši novinku, grilovací omáčku k masíčku nebo sýru s příchutí kari a chilli,“ doplnil.

Kdo by odolal Petru Turkovi a jeho zdravým marmeládám?!
Autor: fotografové Blesku

Andrea Kuchtová (35): Korálky i fotky ve dřevě

Své výrobky s názvem Made by Aneli představuje Andrea Kuchtová (35) z Libčic. „Vytvářím náramky z minerálních kamenů. Vyberou si tu dámy, pánové i děti. Manžel navíc vyrábí fotoobrazy ze dřeva na přání,“ popsala Andrea, která si pochvaluje stánek hned u vstupu na jarmark. Nechybí tu ani oblíbené dětské bezpečnostní náramky. Jsou poskládány z korálků, které dávají dohromady telefonní číslo třeba na mámu nebo tátu.

Andrea Kuchtová prodává korálky i fotky ve dřevě.
Autor: fotografové Blesku

Recept na nejlepší svařák a speciální kupon k tomu!

Promrzli jste při procházce vánoční Prahou? Zahřát se můžete u stánku před Kotvou, kde si kromě jiného můžete dát výborné svařené víno! Jestli vám zachutná, už zítra v Blesku najdete recept, jak si ho z nakoupeného vína připravit i doma. A navíc k receptu získáte i kupon, díky kterému ke koupi dvou svařáků dostanete třetí zdarma! A to až do konce Jarmarku Blesku! Provozovatelem stánku je Wine bar Rustonka, který je společným podnikem vinařství Kolby a Reisten.

Už zítra v Blesku recept na výborný svařák!
Autor: fotografové Blesku

Na jarmarku se soutěžilo s Mall.tv

Potrénovat mozek, poměřit znalosti s dalšími lidmi a vyhrát hodnotné ceny! To včera mohli návštěvníci Vánočního jarmarku Blesku, kteří se přišli podívat na průběh soutěže Vyhraj to!. Dárkové poukazy v hodnotě až 5000 korun, za které na Mall.cz mohou pořídit vánoční nadílku sobě i blízkým! To byly ceny, o které včera soutěžili návštěvníci vánočního městečka. Přímo tady totiž probíhala soutěž internetové televize Mall.tv Vyhraj to!. Jako vždy ji moderoval Tomáš Zástěra (39). „Kde jinde by se měla dít příjemná a hezká akce než na Jarmarku,“ řekl Blesku. Hlavní cenu nakonec vyhrála Zuzana (33) z Hradce Králové. „Hrála jsem poprvé. Za výhru nakoupím vánoční dárky,“ usmívala se šťastná výherkyně. A pokud jste jedinečnou příležitost nestihli, nevadí. Na Vánoční jarmark Blesku se Tomáš a s ním i soutěž Vyhraj to! vrátí v úterý 17. prosince.

Jak se přihlásit?

Na webu Mall.tv v sekci Živě a Slow TV vyberte soutěžní přenos. Vyberte možnost chci soutěžit a přihlaste se nebo zaregistrujte. Pak znovu vyberte možnost chci soutěžit. Teď už zbývá jen počkat, až moderátor vše odstartuje! Můžete hrát také v mobilní aplikaci Mall.tv.

Jak to probíhá?

Soutěž začíná zobrazením první otázky, která se ukáže vždy na osm vteřin. Následuje sedm vteřin, během kterých musíte správně odpovědět kliknutím na jednu ze čtyř možností. Pokud odpovíte správně a včas, získáte 500 až 1000 bodů atd.

 

KDY A KDE?

29. 11.–22. 12. 2019
Vždy pondělí až neděle
9:00–20:00
OD Kotva (3. patro)

VSTUP ZDARMA

Jak se k nám dostanete:

Metrem linky B, tramvajemi č. 6, 8, 15, 26 nebo autobusem č. 207. Vystupte na zastávce Náměstí Republiky. Pokud jedete vlakem, z Masarykova nádraží jděte ulicí V Celnici na náměstí. Z hlavního nádraží jsou to dvě zastávky tramvají. Z autobusového nádraží Praha-Florenc jedna stanice metrem B. Pro motoristy jsou v Kotvě podzemní parkoviště s kapacitou 350 míst.

Přesný program jarmarku pro tento týden najdete na adrese: JARMARK.BLESK.CZ!

Fotogalerie
29 fotografií