Šafářová se na sociální síti nyní pochlubila těhotenskou fotkou, kde ji objímá a bříško jí něžně hladí partner Tomáš. „Den po dni více obdivuji přírodu, a to jakým zázrakem počíná a přináší nový život. Těhotenství přináší pro ženu spoustu změn - jak na těle, tak na duši, které jsou i nejsou příjemné,“ rozepsala se sportovkyně o těhotenství a naznačila, že pro ni je ještě horší v tom, že se nemůže hýbat tak, jak byla zvyklá.

„Nevolnosti, rostoucí tělo na všech ,těch' partiích, otékání, dušnost, bezmoc si zavázat boty, pláč u filmu, který ani není tak dojemný, únava atd..., ale také pohled na ten malý špendlík, kterému za chvíli tluče srdíčko, pak má nožky a ruce a najednou kope a tančí v mém břiše lambády, že se ani nestačím divit, kde bere tu sílu!“ vypisuje strasti i slasti mateřství.

„Nemusíme přece být stále krásné a perfektní, to je trend doby, a proč vlastně? Krása je relativní pojem. Muži s námi v tomto období někdy musí být o to více trpěliví a láskyplní,“ tvrdí navíc sportovkyně, která je vděčná, že na to není sama. „Já děkuji, že jednoho takového mám doma, který mi je oporou po celý ten čas! Těším se, jaká bude ta další etapa, až tu malá bude s námi, a jsem vděčná za celé tohle období rostoucího bříška!“

Zatímco Lucie se ale na facebooku takto rozplývá, jak příroda vše dokonale a harmonicky zařídila, některé fanoušky možná zarazilo, proč tento příspěvek přidala zrovna ve středu 4. prosince, tedy v den 8. narozenin Plekancova staršího syna Matyáše. Tak trochu jako by se nová dvojice českého sportu chtěla oprostit od minulosti. Přece jen dříve patřil tento den v životě Tomáše právě jeho prvorozenému potomkovi a samozřejmě i tehdejší manželce Lucii Vondráčkové (39). Zatímco dříve tak byli se zpěvačkou jedna rodina a společně oslavovali chlapečkovy narozeniny, teď je náhle vše jinak.

Hokejista už má život zařízený jinak a jinde, tedy po boku Šafářové a jejich miminka. Teď už jsou rodina oni a Vondráčková může jen vzpomínat a říkat si, kde ty loňské sněhy jsou...

VIDEO: Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií