Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Matka se pokusila udusit syna (5 měsíců), protože ji rušil při popíjení vodky

Autor: shp - 
5. prosince 2019
11:16

Že jsou děti tím nejdůležitějším na světě? Pro tuto krkavčí matku rozhodně ne. Ta dává raději přednost chlastu. Žena (33) se v ukrajinské Oděse pokusila udusit svého teprve pětiměsíčního syna. Zabít ho chtěla přímo v nemocnici, kde byl hospitalizován, a to jenom kvůli tomu, že ji jeho pláč vyrušoval při popíjení vodky.

K děsivému opileckému incidentu došlo 1. prosince. Žena tajně popíjela vodku, kterou do nemocnice propašovala. Podle britského listu Daily Mail se během její alkoholické seance probudil syn a začal plakat. To matku otrávilo natolik, že se dítě rozhodla zabít.

Dítě zachránila svědkyně

K obličeji mu přiložila polštář, aby nemohl dýchat ani plakat. Vražedný plán jí ale naštěstí nevyšel. Zastavila ji duchapřítomná svědkyně. „Matka pila vodku přímo na nemocničním oddělení vedle svého pětiměsíčního miminka,“ uvedl policejní mluvčí.  

Žena, která byla umístěná na stejném oddělení, viděla pokus podezřelé o udušení jejího syna polštářem. Svědkyně podezřelou odstrčila od kolébky a zalarmovala nemocniční personál, který zavolal policii,“ prohlásil policejní zdroj.

Chlastala, protože se nudila

Během výslechu žena prohlásila, že vodku pila, protože se nudila. Když její syn začal plakat, hrozně ji to rozčílilo. Matka je nyní obviněna z pokusu o vraždu a s největší pravděpodobností přijde o rodičovská práva. Její syn bude po propuštění z nemocnice umístěn do sirotčince.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání