Podle všeho byla Katka jedním ze zaměstnanců show, kteří se sice pohybovali převážně v backstage, přesto se její tvář v televizi kolikrát objevila. „Loučíme se s Katkou... Vy, diváci, jste ji mohli vidět prostřednictvím televizní obrazovky, my ze štábu Talentu jsme ji poznali osobně,“ zní začátek smutného oznámení v příspěvku ze středečního rána na facebookových stránkách primácké talentové show.

„Několik let spolupracovala při výrobě Talentu a byla jeho neodmyslitelnou součástí. Bohužel, zasáhla nás velmi smutná zpráva a Katka nás navždy nečekaně opustila. Máme na ni krásné vzpomínky a navždy zůstane v našich srdcích. Posíláme pozdrav do nebe... Odpočívej v pokoji, Katko.“

Během okamžiku se tak pod Katčinou fotkou a oznámením o jejím náhlém odchodu začaly shromažďovat stovky kondolencí. „Tolik lidí umřelo tento rok, že to není ani možné,“ zní slova šokovaného fanouška. „Mladí lidé umírají, smutné, strašné. Upřímnou soustrast celé rodině,“ zní další slova smutku. „Ježiši, co se stalo? Upřímnou soustrast rodině a Katce sladký věčný sen.“ Okolnosti Katčina náhlého úmrtí však známé nejsou. Vypadá to, že nešťastná zpráva šokovala i celý tým ČSMT.

VIDEO: Egypťan podezřelý z přípravy vraždy milenky a přípravy teroristického útoku vystupoval v soutěži Česko Slovensko má talent.

Fotogalerie
59 fotografií