Čtyři roky po získání korunky královny krásy se Monika provdala za podnikatele Petra Brzesku (46). A letos spolu slaví porcelánovou svatbu. Manžel si svou krásku patřičně hýčká, a tak zavítali na otevření luxusního klenotnictví v Ostravě, kde se rozhlíželi po vhodném šperku pro šťastně vdanou paní.

„Šperky mám ráda jako každá žena. A velkým nadšencem je i můj manžel, který je moc rád kupuje jako překvapení. A většinou se i trefí do mého vkusu. Můžu to nechávat na něm,“ radovala se Žídková při zkoušení limitovaného zlatého náhrdelníku „Šťastná hvězda“ z dílny značky Capolavoro, který byl celosvětově vytvořen pouze v sérii 99 kusů.

A nezůstalo jen u něho – dostala i prsten s názvem „Velkolepý“ a navrch nebeské náušnice. „Je to příjemné, ale je to také zodpovědnost – ovšem krásná!“ směje se Monika.

V klenotnictví se modelka potkala také s dávným kamarádem, šéfkuchařem Romanem Hadrbolcem (45), který nyní působí v Chicagu. Na jeho kulinářských dílech si pochutnal i Arnold Schwarzenegger (72).

Hodnota šperků Moniky Žídkové

Náušnice „Nebe“ 243 187 Kč

Prsten „Velkolepý“ 202 229 Kč

Náhrdelník „Šťastná hvězda“ 755 161 Kč

Celkem 1 200 577 Kč

Vzpomíná na volnost...

Před pěti lety vyměnila Žídková přehlídková mola za kancelář starostky ve svém rodném městečku – Kravařích na Opavsku. „Nikdy jsem neměla potřebu se stěhovat do většího města, byla jsem ráda mezi svými,“ prozradila Žídková. Na showbyznys ale nezanevřela.

„Velmi ráda se přenesu zpátky a občas si něco odmoderuji či ,zapředvádím'. V modelingu jsem byla od sedmnácti. Když pak člověk přejde do seriózní práce a zabývá se papíry a úředničinou, občas mu chybí ta volnost a rozmanitost. Ráda na to vzpomínám,“ řekla historicky nejoblíbenější Miss České republiky.

VIDEO: Korunku Miss vyměnila Monika Žídková za křeslo starostky! 

Video
Video se připravuje ...

Korunku Miss vyměnila za křeslo starostky! Miss Žídková Markéta Reinischová

Fotogalerie
37 fotografií