Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Vánoční jarmark Blesku: Stálí prodejci, na které se můžete spolehnout!

/
  • Na jarmark Blesku i díky partnerům, ti jsou na stáncích po celé trvání trhu!
    4. prosince 2019 ● 05:00

    Mezi stánky prodejců, kteří se na Vánočním jarmarku Blesku střídají, jich najdete i několik, kteří tu budou po celou dobu. Jde o stánky partnerů, i díky nim si jedinečné trhy můžete užívat. Ke komu se můžete vypravit?

  • 1.

    Vinařství Kolby a Reisten – svařák i něco na zub

    Jediný ze stánků našich partnerů, který nenajdete uvnitř ve 3. patře Kotvy, ale přímo před obchodním domem. A největší lákadlo? Skvělé svařené víno. „Dali jsme si výborný svařák, díky kterému jsme se ohřáli. Asi si dáme ještě tuhle vánočku, protože máme hlad,“ plánovali u stánku Marcus (27) a Leila (24) Kinndermannovi z Německa, kteří přijeli obhlédnout pražské vánoční trhy a zavítali i sem. U stánku si dejte i voňavý punč, a na výběr máte z různých dalších dobrot. Odnést si pak můžete i láhev výborného vína.

    Vinařství Kolby a Reisten prodávají ve Wine baru Rustonka.
    Autor: fotografové Blesku

    Provozovatelem stánku je Wine bar Rustonka, který je společným podnikem vinařství Kolby a Reisten. A pozor! Už v pátek navíc v Blesku můžete najít kupon, díky kterému získáte ke koupi dvou svařáků třetí zdarma!

  • 2.

    Mall.cz – dárky pro každého

    Od ponožek přes konvice a kávovary až po holicí strojky nebo elektroniku. Tak vypadá stánek internetového obchodu Mall.cz na trzích Blesku. „Nabízíme tu vybraný sortiment, který by se podle nás mohl dobře prodávat. Vyberou si tu děti, tatínci i puberťáci,“ řekl s úsměvem prodejce Jiří (57). Mimo to si mohou zákazníci na místě vyřídit objednávku přes internet. Blesk také každý den přináší tip na jednu skvělou nabídku produktu dostupného ke koupi právě na jarmarku.

    Ve stánku Mall.cz si vybere každý.
    Autor: fotografové Blesku

  • 3.

    Candola – vychutnejte si stolování

    Máte nejraději chvíle, kdy můžete něco báječného sníst? Své stolování můžete pozvednout na novou úroveň u stánku Candola na Jarmarku Blesku. „Nabízíme různé luxusní vybavení. Od toho kuchyňského až po konečné stolování. Nakoupíte u nás ubrusy, skleničky, hrnečky i příbory. Vše v prémiové kvalitě,“ láká na krásné věci vyložené na pultu Josef Mlčák (71). Zboží Candola můžete objednat i online.

    Pan Mlčák prodává luxusní zboží ke stolování značky Candola.
    Autor: fotografové Blesku

  • 4.

    Plzeňský prazdroj – půllitry i trička

    Skleněné i keramické půllitry, trička, a pro ty, kteří se bez zlatavého moku neobejdou, dokonce zvláštní edice piva v parádně provedeném dárkovém balení! To vše najdete ve stánku Plzeňského Prazdroje na našem jarmarku. „Jedná se o limitovanou edici šesti plechovek v krásné dárkové dóze, která se poté může využít například v kuchyni,“ ukazuje prodejce David Černý (30).

    David Černý vás jistě potěší krásnou dárkovou sadou.
    Autor: fotografové Blesku

  • 5.

    Kofi Kofi – káva s příchutí perníčku

    Skvělou kávu a výborné sirupy do ní nabízí na jarmarku stánek KOFI-KOFI. „Káva samotná je půl na půl namixovaná robusta a arabika. Lidé si asi nejvíc dávají cappuccino,“ vysvětlila s úsměvem barmanka Eva Houaijia (27) a na nápoji přitom vytvořila perfektní srdíčko. „Spousta lidí chodí i kvůli sirupům s příchutí. Teď kolem Vánoc je nejoblíbenější jednoznačně skořice a perníček,“ dodala. Pochutnat si na nich můžete přijít i vy!

    U stánku Kofi Kofi si lidé nejčastěji dávají perníčkové cappuccino.
    Autor: fotografové Blesku

  • 6.

    Sportvokolí.cz

    Partnerem jarmarku je i projekt Sportvokolí.cz. Stánek ve vánočním městečku sice nenajdete, ale stojí za to se o projektu něco dozvědět. Nechcete, aby vaše děti trávily čas jen u obrazovek, ale aby se pravidelně hýbaly a poznaly nové kamarády? Dostupné sportovní kroužky a akce ve vašem sousedství najdete na webu Sportvokolí.cz.

  • 7.

    Penny

    Přemýšlíte, co všechno musíte ještě sehnat na vánoční pečení? Usnadníme vám to. V pondělí 9. 12. a ve středu 11. 12. jsme pro návštěvníky jarmarku spolu se společností Penny Market připravili speciální vánoční tašky. Za opravdu velmi nízkou jarmareční cenu si budete moci koupit tašku s více než 17 produkty, díky kterým napečete cukroví pro celou rodinu. Oba dva dny bude k dispozici vždy 500 tašek, pro každého zájemce vždy jen jedna.

  • 8.

    BLESKmobil

    Partnerem jarmarku je i BLESKmobil. Sledujte Blesk, v příštích dnech vám řekneme o nabídce přímo na stánku na Vánočním jarmarku víc.

    BLESKmobil
    Autor: Archiv Blesku

  • 9.

    Kdy a kde?

    29. 11. – 22. 12. 2019

    Vždy pondělí až neděle 9:00 – 20:00 OD Kotva (3. patro)

    VSTUP ZDARMA

    Jak se k nám dostanete: Metrem linky B, tramvajemi č. 6, 8, 15, 26 nebo autobusem č. 207. Vystupte na zastávce Náměstí Republiky. Pokud jedete vlakem, z Masarykova nádraží jděte ulicí V Celnici na náměstí. Z hlavního nádraží jsou to dvě zastávky tramvají, z autobusového nádraží Praha-Florenc jedna stanice metrem B. Pro motoristy jsou v Kotvě podzemní parkoviště s kapacitou 350 míst.

    Video
    Video se připravuje ...

    Jarmark Blesku je v plném proudu. Podívejte se, jak jsme odstartovali svátky první adventní víkend. • VIDEO Ivan D. Hladík, Tonda Tran

    Fotogalerie
    69 fotografií

Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy