Krásná brunetka se nyní zotavuje po reoperaci ňader a zatím se ještě prý všechno nevrátilo do plnohodnotných tvarů. „Jsou oteklé. Připadám si divně,“ prozradila pro Blesk o svých přednostech Andrea. Ale ani to jí nezabránilo se vylepšeným hrudníčkem pochlubit při profesionálním focení.

Kdysi už si nechala poprsí chirurgicky vylepšit, a to podle svých slov před sedmi lety. „Chtěla jsem mít plná prsa. Doktoři mi implantáty umístili pod žlázu, takže nemusely být pod svalem.“ Jenže pak přišla nečekaná radostná událost a vše se zkomplikovalo.

„Dva měsíce na to jsem otěhotněla s Jirkou,“ přiznala nyní bruneta, která byla tehdy ve vztahu s hercem a dabérem Jiřím Pomeje(†54). „Takže operace byla vlastně v nejhorší dobu,“ objasnila s tím, že otěhotněla ještě v rekonvalescenci, pak náhle přišlo nabírání váhy, po porodu zase shazování... „Prsa dostala největší záhul,“ doplnila maminka již šestileté holčičky Aničky. Došlo prý k tzv. kapsulaci, tedy vytvoření silného a tuhého vazivového pouzdra okolo implantátu. Implantát se tím stlačuje a deformuje, a už nevypadá přirozeně.

Teď už ale podle dýdžejky asi nastal správný čas se postarat také jednou o sebe a své tělo. „Šla jsem na reoperaci, kde to bylo složitější kvůli kapsulaci. Vazivo mi odstranili a umístili implantát pod sval,“ dodala pro Blesk na vysvětlenou Andrea, která teď poctivě nosí speciální kompresní podprsenku a je odhodlaná se o své půvaby dobře starat, aby nemusela opět pod kudlu. Výsledek jistě ocení i její partner Petr Plaček.

VIDEO: Andrea Pomeje na Čarodějce: Z čeho měla husí kůži?

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje na Čarodějce: Z čeho měla husí kůži? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
58 fotografií