„Timo poté, co jsem našla dopis o půlročním nedoplatku na nájmu a hrozbě vystěhování, jenom pil a situaci neřešil!“ řekla Dominika Blesku, co odstartovalo krach manželství s finským hudebníkem Timem Tolkkim, za kterým se rozhodla udělat po devatenácti letech tlustou čáru. O tom, že ho prý nachytala při sexu s milenkou, ani nemluvě. „Zvládla jsem v rychlosti naplnit jen čtyři velké pytle. Nedá se nic dělat, spousta věcí musela doma zůstat,“ popsala nejstarší Gottova (†80) dcera, jak se ze dne na den sbalila a s pomocí kamaráda z Česka, který pro ni do Finska dojel, opustila pronajatý domek i Tima.

A jak to vypadá, Timo se z Dominičina náhlého odchodu nemůže vzpamatovat. V posledních dnech a zvláště hodinách se jeho osobní profil na sociální síti plní šílenými statusy, které nejspíš jsou zoufalým voláním o pomoc, již by Gottové manžel rozhodně potřeboval.

Timo si na facebooku nastavil, že se aktuálně nachází „ve složitém vztahu“, čímž virtuálnímu světu potvrdil hlubokou manželskou krizi. Statusy, které v pravidelných nejméně hodinových intervalech dává na zeď svého profilu, však prozrazují mnohem víc. Například to, že se Timo pod vlivem alkoholu rozhodl utéct před trýznivými pocity do Mexika, kam sháněl peníze na letenku, což se mu údajně povedlo. „Je potvrzené, že přistanu v Mexico City 3. 12. 2019 v 5:05 hodin ráno,“ tvrdí Timo v jednom ze statusů.

A asi nebude náhoda, že píše právě o Mexiku, odkud, jak řekla Dominika Blesku, pochází Timova mladá milenka. „Je mi strašně. Ta ženská je z Mexika, je jí 24 let a měli se poznat v září, kdy byl Timo na údajném turné po Jižní Americe,“ svěřila se. Podle všeho ale Timo dosud nikam neodcestoval.

Celou noc z pondělí na úterý totiž ve velkém popíjel víno ve svém domku a plnil profil dalšími statusy, a dokonce i živými streamy, ve kterých blábolil nebo hrál na kytaru. Nechybělo ani vyznání Dominice „Miluji moji ženu Domi, ale z mnoha důvodů tu nemůže teď být a já to respektuji. Je to součást mého osudu, život jde dál a nová dobrodružství čekají na Tima,“ zní jeden z nešťastných statusů. Ani ne po hodině ale znovu otočil a provokoval s čtyřiadvacetiletou mexickou milenkou. „Opilý, ale šťastný. Uvidím Claudii už za čtyři dny,“ napsal opilý Tolkki.

Další Timovy statusy jsou natolik plné překlepů a nesrozumitelné, že ho přátelé v komentářích v dobré vůli stále dokola začali úpěnlivě prosit, aby svých výlevů na sociální síti nechal. „Timo, přestaň pít!“, „Nepiš nic na facebook, když jsi opilý!“, „Jdi si lehnout, prosím,“ znějí zoufalé prosby přátel, kteří si na rozdíl od Tima uvědomují, že vystřízlivění bude nejspíš drsné a alkohol ani ostuda, kterou tím dělá i nešťastné Dominice Gottové, určitě nešťastnou situaci nenapraví. Spíš naopak...

Fotogalerie
60 fotografií