Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slavné tváře na StarDance: Kdo se zapomněl převléknout z šatů na doma a kdo zářil jako discokoule?

10. prosince 2019 | 06:00

Na devátý soutěžní večer, tedy na předposlední díl StarDance, přišli zejména ti, kteří chtěli poslední účastníky soutěže podpořit. Mezi nimi byli již vypadlí tanečníci a příbuzní těch, kteří na parketě ještě tvrdě dřou. Podívejte se, jak se oblékli.

Každý, kdo se této soutěže zúčastnil, na ni ještě dlouho vzpomíná. Vedle tance je totiž plná nových zážitků, emocí i nových přátel. Není tedy nic divného na tom, že se na některých večerech objevují i již vypadlí tanečníci. Prožívají totiž vše až do posledního dílu, přestože už nemohou být na parketu. Pravidelně chodila své kolegy podporovat například zpěvačka Tonya Graves, nad jejímž modelem jsme opět nuceny přivřít obě oči. Kdo nás naopak tentokrát potěšil, byl herec Miroslav Hanuš. A zazářila i spisovatelka Radka Třeštíková. 

Herečku Veroniku Khek Kubařovou přišla podpořit maminka, která se předvedla v chic modelu, a také na tanečnici Natálii Otáhalovou se přišli podívat její rodiče. Tanečník Martin Prágr a herec Matouš Ruml si mezi tanci mohli užívat společnost svých elegantních partnerek.

Všechny divácké modely si můžete prohlédnout v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová