V rozhovoru po přímém přenosu Marek Eben nejprve zhodnotil celý večer. „Byl krásný, oni jsou strašně šikovní, talentovaní,“ poznamenal s úsměvem a dodal, že lidé si možná ani nedovedou přestavit, co je to za dřinu. Že dnes, tedy v neděli, už jsou tanečníci opět ve studiu a tvrdě trénují. „Tahleta fáze StarDance je vždycky extrémně náročná,“ řekl se zdviženým obočím. „Taková kaňka na tom večeru je, že někdo musí vypadnout,“ posteskl si pak, aby jedním dechem dodal, že bez vyřazování by asi soutěži chyběly emoce.

Trochu vyhýbavě se Eben postavil k otázce, kdo ze soutěžících ho zaujal ten večer nejvíc. „To se teda velmi těžko vybírá, protože oni už jsou všichni zatraceně dobří. Vemte si, že Gabriela, která nás dneska opustila, tančila prostě bezvadně. Já jsem obdivoval ten její cit a schopnost toho soustředění,“ vyznal se moderátor, který působení Gabriely Koukalové ve StarDance nakonec shrnul slovy: „Tančila nádherně, bude nám chybět.“

Eben pak také zodpověděl otázku, která diváky hodně zajímá. A to, kam vlastně on mizí během jednotlivých tanečních vystoupení. Vždyť v sále náhle není vůbec vidět! „Schovávám se za roh, když páry tančí. Za rohem je takový můj mikrokumbál,“ usmíval se a dodal, že v něm často dostává pokyny z režie. Moderátora také velmi pobavila otázka, který tanec je jeho nejoblíbenější. „Já už bych asi jenom ploužil,“ pronesl se smíchem.

Fotogalerie
93 fotografií