Během křtu knihy bývalé striptérky Alexandry Veliké došlo jak na pánský, tak i dámský striptýz. Zatímco v prvním případě byl Martin Písařík jen pozorovatelem, v tom druhém se stal součástí vystoupení. Dvě spoře oděné krásky si ho vytáhly na pódium k tyči!

Proč zrovna já?“ povykoval herec, ale sexy policistky se nedaly a vzaly ho mezi sebe. „Já ovšem na striptýz moc nejsem, protože mě, když odhazují oblečení děvčata, to rozdovádí a pak mne pošlou pryč. Je to totéž, jako kdyby mě vzali do restaurace a nedali mi najíst, takže žádné svlékačky. Radovánky si užívám doma,“ svěřil se Martin, který byl jedním z kmotrů knihy Striptérky Velkého jablka.

Když se Písařík vymanil z dívčího sevření, slíbil, že si knihu určitě přečte. „Buď ji budu studovat před spaním, aby měla přítelkyně radost, že neusneme a užijeme si noc, anebo to budu muset jít rozběhat. V každém případě to bude skvělé, protože buď si prožijeme ďábelské radovánky, nebo při běhu zhubnu a budu to moci vystupňovat s kolegy svlékači,“ smál se Martin.

VIDEO: Martin Písařík asi zešílel: Doma nechal ženu, dva syny a za svých 250 tisíc odjel do Iráku!

Video
Video se připravuje ...

Martin Písařík asi zešílel: Doma nechal ženu, dva syny a za svých 250 tisíc odjel do Iráku! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií