Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Státního zástupce našli pobodaného: Chtěl spáchat sebevraždu?!

V Popradu našli pobodaného prokurátora.
V Popradu našli pobodaného prokurátora.  (Autor: TV JOJ/Noviny.sk)
Aktualizováno -
28. listopadu 2019
12:19
Autor: lm - 
28. listopadu 2019
11:52

Hrůzný případ šetří policisté ve slovenském Popradu. Na severu města našli v ranních hodinách pobodaného prokurátora. Podle slovenských médií jde o náměstka popradské okresní prokuratury Jána Škovránka, který se údajně pokusil o sebevraždu.

Zraněného prokurátora podle TV JOJ našel kolega v bytě v popradské Hviezdoslavově ulici. Hledat se ho vydal poté, co muž nedorazil do práce. „Výzvu na tísňovou linku 155 jsme přijali v 8:17 s tím, že pomoc potřebuje zraněný muž. Záchranáři ho ošetřili a s bodným poraněním břicha převezli při vědomí do nemocnice,“ sdělila TV Markíza mluvčí Operačního střediska záchranářů Alena Krčová.

Podle Plusky skončil prokurátor po převozu do nemocnice na operačním sálem. Zraněným je údajně náměstek popradské okresní prokuratury Ján Škrovánko. Podle informací Nového Času se měl pokusit o sebevraždu.

"Prokurátora Okresní prokuratury v Popradu dnes našli doma s bodným poraněním břišní dutiny. V současnosti ho hospitalizovali, je mimo ohrožení života. Orgány činné v trestním řízení zatím pracují s pravděpodobnou verzí, která cizí zavinění nepotvrzuje. Žádné další informace v současnosti s ohledem na neveřejné stadium přípravného řízení nebudeme poskytovat," potvrdila mluvčí Úřadu speciální prokuratury Jana Tökölyová.

Na místě činu operují desítky policistů a vyšetřovatelů. „Vzhledem k citlivosti situace vyšetřovatel rozhodne, kdy podá k případu i bližší informace,“ řekla TV Markíza krajská policejní mluvčí z Prešova Jana Ligdayová.

jana999533 ( 28. listopadu 2019 17:12 )

Prokurátor, ktorého našli v Poprade dobodaného, žije. Polícia dementuje správy médií, ktoré ho už pochovali

Viaceré médiá a neskôr aj tlačové agentúry vo štvrtok okolo 110 informovali, že v Poprade na Hviezdoslavovej ulici našli zavraždeného prokurátora, ktorého mali nájsť dobodaného

Na snímke bytový dom na Hviezdoslavovej ulici v Poprade, kde našli doma s bodným poranením brušnej dutiny prokurátora Okresnej prokuratúry v Poprade 28. novembra 2019
Podľa dostupných informácií má ísť o námestníka popradskej okresnej prokuratúry Jána Škovranka. Na mieste činu boli desiatky policajtov, ľudia už v ranných hodinách videli na mieste sanitky.

Polícia na sociálnej sieti následne upozornila, že spomínaný prokurátor žije.


Podľa našich informácií menovaný prokurátor dozoroval niektoré kauzy exprezidenta a súčasného lídra strany Za ľudí Andreja Kisku. Informáciu preverujeme, budeme vás informovať.

Prokurátor je hospitalizovaný, mimo ohrozenia, informuje Generálna prokuratúra

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání