Středeční proměna manželského páru Dany a Milana bude v pořadu O 10 let mladší stát opravdu za to. Tato dvojice se nachází v těžké životní situaci, oba pracují jako zedníci a obkladači a nedávno se dokonce kvůli nedostatku financí museli přestěhovat z Čech do malé vesnice na Moravě. „Sáhli jsme si oba dva na dno a ještě si na dno asi sáhneme, ale dokázali jsme se s tím poprat,“ zhodnotila životní události Dana.

Do jejich již tak složité situace přišla navíc ještě nemoc. Daně totiž diagnostikovali Crohnovu chorobu, která se zásadně podepsala i na jejím zevnějšku. Několik operací a množství předepsaných léků Danu zdecimovalo. Sama sobě se už nelíbí, i když ji manžel neustále podporuje a nezapomíná jí chválit. „Já bych si přál, aby moje žena získala zpět sebevědomí, protože si připadá poslední dobou ušláplá, kvůli tomu, že ji pozlobily zuby a poprsí,“ vysvětluje Miroslav.

Manželé se ovšem přes všechny překážky stále milují a jsou si celou dobu velikou oporou. „Vždycky tady pro mě byl. Vím, že v něm mám hrozně velkou oporu,“ přiznává Dana, která chce být krásná hlavně kvůli němu, ne kvůli sobě. „Když jsme se poznali, měla jsem o dost kilo míň, měla jsem pěkný, plný prsa, a nebyla jsem permanentně v montérkách. Chtěla bych pro něj být zase taková jako předtím…“ přeje si.

Do soutěže je mimochodem přihlásila jejich dcera. „Udělala jsem to proto, že nechci, aby si je lidi pletli s mou babičkou a dědou,“ vysvětlila dívka na kameru. Její rodiče jdou do pořadu zprvu s elánem, když jsou však vystaveni nekompromisní kritice kolemjdoucích, nestačí se divit. Jejich dcerka totiž s obavami, že budou v očích jejích vrstevníků za seniory, nebyla tak daleko od pravdy.

Dana se z odhadů vysokého věku dokonce zhroutí. „To je hrozný,“ hlesne a otírá si tváře, na které se jí hrnou slzy lítosti, zatímco ji moderátorka Martina Randová (47) utěšuje v náručí. Je totiž zvyklá na to, že jí lidé v jejím okolí tipují maximálně tak kolem padesáti let. Odhad dvaašedesáti let, tedy přesně dvaceti více, než jí doopravdy je, jí ovšem vyrazí dech… Jak dopadne jejich proměna? To uvidíte už ve středu na Nově.

VIDEO: O 10 let mladší: Chci, aby moje žena měla sebevědomí a prsa! 

Video
Video se připravuje ...

O 10 let mladší: Chci, aby moje žena měla sebevědomí a prsa! TV Nova

Fotogalerie
29 fotografií