A právě proto, že si v začátcích své kariéry sáhla na dno, je Michaela Badinková pravidelnou účastnicí charitativních projektů, jakou byla i potravinová sbírka.

„Právě, že jsem v takové situaci byla, tak na to vždy pamatuju a jsem tady. Víte, jsou okamžiky, kdy jsme na tom všichni stejně a můžeme pak jen děkovat bohu, že jsme na tom třeba teď líp. Ale když jsem přijela ve svých začátcích do Prahy a byla jsem těsně po škole, projekty, které měly začít, vůbec nevycházely a já jsem najednou neměla ani na pořádné jídlo a nájem, musela jsem si půjčovat peníze od kamarádů a díky brigádám v hospodě jsem jim to pak mohla vrátit. Takže to znám moc dobře,“ svěřila se herečka, kterou do povědomí veřejnosti dostalo pokračování Básníků nebo seriál Ulice a Ordinace.

„Oni lidé mohou mít pocit, že nám, co jsme vidět na obrazovkách, se nic takového neděje, ale každý má svůj životní příběh. Já jsem ty začátky měla hodně krušné, asi jsem se mohla vrátit domů na Slovensko k rodičům a říct jim, ať mě živí ještě chvíli. Ale chtěla jsem to dokázat sama. Bojovala jsem, nežinýrovala jsem se, šla jsem brigádničit do hospody a vydělala jsem si peníze na jídlo. Najednou prostě jídlo nebylo samozřejmostí,“ dodává Míša, která své kvality ukázala divákům v loňské řadě show Tvoje tvář má známý hlas, jíž se stala vítězkou.

VIDEO: Hvězda Ordinace Badinková: Svatba bude! Jenže zasnoubená je už 7 let.

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Ordinace Badinková: Svatba bude! Jenže zasnoubená je už 7 let. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií