Členka Slovenského národního divadla Monika Potokárová si v pondělí 25. listopadu vzala život. Bezvládnou ji doma našel manžel Robert Roth a okamžitě přivolal záchranku. Lékař bohužel už jen konstatoval smrt. Co krásku donutilo vzít si život, je zatím velkou neznámou.

Společné foto herecké a manželské dvojice: Robert Roth - Monika Potokárová z října 2019. Dnes je všechno jinak a minulostí. R.I.P., Monika..,“ napsal k společnému snímku herec. 

Když si 2. září život vzala režisérka Mária Rumanová (†30), tak stejně jako v případě manželky sdílel společnou fotku a připsal pár vět.  „Další smutná, vzpomínková fotografie z roku 2014 - Marienka a Robert. Při práci na projekci k představení Othello v Brně. R.I.P., Marienka. Budeš velmi chybět...“

Zřejmě je to jen náhoda, ale přece jen to působí trochu mrazivě, že už druhá žena z Robertova okolí spáchala sebevraždu. Robert, který je o 20 let starší, než byla Monika, je na Slovensku známým rebelem, který si s nikým nebere servítky. V roce 2008 se oženil s návrhářkou Magdalénou Ožvoldovou a o rok později se jim narodila dcera. V roce 2014 se rozvedli.
Fotogalerie
18 fotografií