Záchranná služba podle webu Topky.sk, kterou přivolal Robert Roth, dorazila do bytu v bratislavském Starém Městě v pondělí v 9:11 ráno, po příjezdu však lékaři konstatovali smrt. Byt, ve kterém si krásná herečka Monika Potokárová vzala život, obývali spolu.

O jejich tajné svatbě na jaře tohoto roku slovenský tisk spekuloval, ale ani jeden z umělců se k tomu nevyjádřil. Až po náhlém skonu Moniky to sám potvrdil Robert, který na sociální síť umístil poslední společnou fotku.

Společné foto herecké a manželské dvojice: Robert Roth – Monika Potokárová z října 2019. Dnes je všechno jinak a minulostí. R.I.P., Moniko...“ napsal Roth, který byl o 20 let starší než manželka.

Dvojice spolu hrála v divadle a měla i společné představení Lekcia, kde hráli jen oni sami dva. A právě v úterý večer 26. listopadu ho měla Monika s manželem odehrát v Divadle Aréna. Má to snad spojitost? Jelikož si pár až úzkostlivě tajil soukromí, tak lze jen spekulovat, zda mezi sebou měli problémy, nebo krásku tížilo něco jiného...

Fotogalerie
16 fotografií