S finančníkem Jurajem Lelkesem je pěnice Sisa Sklovská sezdaná už od roku 2011 a prošli si společně jak tím dobrým, co život přináší, tak i tím horším. Během několika posledních roků známá umělkyně prošla několika nemocnicemi. V průběhu dvou let jí lékaři museli vyměnit nejen oba kyčelní klouby, ale přidala se k tomu i plastika chodidel. Navzdory tomu všemu však muzikálová diva strach z lékařů nezná – na rozdíl od jejího muže.

Toho prý k pravidelným prohlídkám musí Sisa doslova přemlouvat. Ale to není zdaleka všechno! „Nemusí návštěvy lékařů. On je teda nemusí navštěvovat vůbec, ale nemá z toho dobrý pocit. Je takový bojácný,“ práskla na svého chotě Sklovská.

„Naposledy ale musel jít k lékaři, muselo se tam něco nutně řešit, tak mi to zabralo nějakou chvíli, než jsem ho zavedla do nemocnice za mými přáteli, lékaři. A ti mu vysvětlili, že musí podstoupit jeden zákrok, bez něj by to jednoduše nešlo,“ přiznala slovenskému magazínu. Stav Lelkese tak byl pravděpodobně mnohem vážnější, než by se mohlo na první pohled zdát, zpěvačka však nezacházela do žádných podrobností a to, o jakou šlo vlastně operaci, si nechala pro sebe.

Místo toho ocenila, jak to její manžel ve špitále všechno pěkně zvládl. „Přežil to tam, protože jsem tam za ním chodila. Strávila jsem s ním v nemocnici asi tři dny. Ale měl tam dokonalý servis, protože se mnou byl v pohodě,“ smála se sexy tmavovláska, která má i ve svém věku postavičku, co by jí mohly závidět o několik desetiletí mladší ženy. Nedávno ji ostatně beze studu ukázala na Body art show, kde se předvedla takřka nahá, jenom zakrytá barvami a pavími pery. „Muži zkrátka u každého lékaře mají strach. To my ženy jsme velké hrdinky,“ zdůraznila.

VIDEO: Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale...

Video
Video se připravuje ...

Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale... Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
51 fotografií