Sedmý taneční večer byl ve znamení charity, a tak nikdo nevypadával. Novinkou bylo, že s lidmi na vozíčku netančí jen soutěžní pár, ale ještě jedna osobnost, která tancovala v minulých ročnících. Tak Gabrielu Koukalovou a Martina Prágra doplnila atletka a nyní trenérka Kateřina Baďurová (36).

Na odpolední generálku překvapivě dorazil dřív než Gábina její manžel Petr Koukal. „Gabriela je na cestě, ale zasekla se v dopravní zácpě,“ řekl Blesku dobře informovaný zdroj. Když se objevila červená škodovka Koukalové, tak z ní nevystoupila jen ona, ale také neznámý mladík. Není vyloučené, že to byl jeden z jejích dvou bratrů.

Do studia, kde se StarDance natáčí, šli zvlášť. Petr nebyl v dobrém rozmaru, tvářil se jak kakabus a hodně gestikuloval. To půvabná zrzka v doprovodu již zmiňovaného chlapce se usmívala. Večer se na místě Koukal zase ani neukázal. Po skončení přenosu Koukalová odcházela k autu bez doprovodu. Její tanečník Martin Prágr byl vidět jen na tanečním parketu. Jen v ruce si nesla krásnou kytici. Snad aby si nepřipadala tak sama.

VIDEO: Zpátky nejede vlak, jdu dál. Koukalová se teď ukáže ve StarDance.

Video
Video se připravuje ...

Zpátky nejede vlak, jdu dál. Koukalová se teď ukáže ve StarDance. iSport TV

Fotogalerie
80 fotografií