Veronika se nikdy netajila tím, že její taneční partner je žhavé diskuzní téma v hereckých dívčích šatnách. „Všichni mi říkají, že mám nejhezčího tanečníka v celé soutěži,“ tetelí se herečka, která je šťastně provdaná za divadelního režiséra Pavla Kheka (41). Kolegyně prý vyzvídají nejen, jaký Dominik je, ale třeba i to, jestli i voní a jak. „Krásně!“ odpovídá jim Veronika s úsměvem.

Melíšková si ho ale pro jistotu šla »očichat« osobně. Neohlášená přepadla Veroniku a Dominika přímo na tréninku. „Přišla mě zkontrolovat vzácná návštěva na sál. Jsme jako sestry,“ prozradila Kubařová.

Klára měla ale oči spíše pro Dominika... A není divu, Vodička učaroval nejen herečkám Dejvického divadla, ale i televizním divačkám, které ho vychvalují na sociálních sítích.

Arichteva se vrací

Očíhnout Dominika přišla také herečka Veronika Arichteva (33), která tančila v předchozím ročníku StarDance. A dokonce se zapojila i do jejich tance s mladou vozíčkářkou! Minulý taneční večer byl totiž opět věnován Centru Paraple. A jako každý rok nevypadl na jeho konci žádný taneční pár.

VIDEO: Třeštíková před vypadnutím ze StarDance: Konec si předpověděla!

Video
Video se připravuje ...

Třeštíková před vypadnutím ze StarDance: Konec si předpověděla! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
33 fotografií