Na lůžku v pražském Motole Brejchová skončila již v říjnu 2013 poté, co upadla ve svém bytě ve Vršovicích, kde několik hodin ležela na zemi v bezvědomí, než ji nalezla její dcera.

Tereza za svou maminkou pravidelně chodí a samozřejmě si nenechá ujít ani možnost strávit společné chvíle o vánočních svátcích. „Největší radost jí udělá čokoláda,“ prozradila herečka. „A taky miluje rakouský štóly. Ty už jsem jí i objednala!“ dodala s úsměvem.

Koledy si spolu ale nezazpívají. „Neblázněte, to by chudák maminka opravdu nedala... Mně dokonce volali i z Tváře a já jim řekla, že ani náhodou! Vždyť já nezazpívám čistě ani hó-ří!“ přiznala.

Syn ji opustil

Zatímco návštěvu maminky má již jasně stanovenou, některými dalšími věcmi si není jistá. Třeba, zda bude dospělý syn Samuel doma s ní a tátou Herbertem Slavíkem (56), nebo ne. Nedávno se totiž osamostatnil a odstěhoval se z domova. Nyní bydlí s přítelkyní Luisou. 

„Těžko si zvykám. Není to legrace. Ale on má skvělou přítelkyni, jsou spolu už sedmý rok a samozřejmě je to úplně zdravý a logický krok,“ prozradila primáckému TopStaru Tereza s tím, že se snaží nedávat najevo, jak špatně odchod syna z rodinného hnízda snáší. Sama se prý odstěhovala od rodiny již v 17. 

„Do loňských Vánoc jsem to zatím měli tak, že Luisa byla u svých rodičů a Sam s námi, ale nevím, jak to bude letos. To jsme se ještě netroufli ptát,“ odtajnila v TopStaru svou nejistotu herečka, která už se prý dokonce těší na to, až bude mít vnoučátka.

VIDEO: Upřímná Tereza Brodská: Proč přibrala 10 kilo? A jak je na tom máma Brejchová?

Video
Video se připravuje ...

Upřímná Tereza Brodská: Proč přibrala 10 kilo? A jak je na tom máma Brejchová? Markéta Reinischová

Fotogalerie
33 fotografií