Svůdný pirát z Karibiku roztočil v Česku druhou sérii seriálu Carnival Row a při té příležitosti se utrhl také na natáčení pro neziskovou organizaci Unicef.

Herec má totiž velké srdce a příležitost pomoci dětem si nikdy nenechá ujít. „Kdo nás to dneska učil selfie? Točí s námi, aby pomohl. Respekt,“ znělo v jednom z příspěvků produkce.

Bloom opět bydlí v hlavním městě, znovu si od českého výrobce pronajal bicykl Festka a v každé volné chvíli vyráží na výlety. Víkend třeba zakončil výpravou podél Berounky přes Karlštejn až po Týřovické skály. „Pětašedesát kilometrů v sedle. Lze vůbec strávit lepší neděli?“ napsal, když se už za tmy vrátil se světýlky zpátky.

Dalším rajonem zájmu „černého jezdce“ – Bloomova veškerá cyklovýbava je černá – pak byl Český ráj, kde se štábem Carnival Row často natáčí. Během středy se třeba vytasil fotkami z Krčkovic u Hrubé Skály, kde je na jednom konci „filmová zatáčka z Jak dostat tatínka do polepšovny“ a na druhém modro-bílá roubenka se sochou golema u vchodu! „Hádejte, s kým si dnes povídám?“ fotil se s ním hned Orlando.

Snad ještě víc ho ale fascinoval před chalupou odstavený moskvič v barvách předrevoluční Veřejné bezpečnosti opatřený parodickými nápisy „Polehávat a chrnět“ a osazený figurínami obloženými láhvemi pálenky. „Tohle mají pouze v Česku,“ glosoval Bloom.

Noční cvičení

Bloom je vůbec sportovec tělem i duší. Vedle nabírání kondice na kole pilně trénuje i v posilovně. Svou oblíbenou si v Praze už našel. Podle informací Blesku pravidelně ve večerních či brzkých ranních hodinách, když mnoho lidí necvičí, dochází do moderního fitness centra na Karlovo náměstí, kde se s ním potkal i jeho obdivovatel Petr Dvořák (21).

„Byl velmi milý a ochotně se vyfotil. Trošku i zavtipkoval,“ popsal Blesku fanoušek. Na první pohled by ho však poznal málokdo. I do posilky chodí výhradně v černém a tvář skrývá pod kšiltem.

VIDEO: Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody!

Video
Video se připravuje ...

Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody! Martin Hykl

Fotogalerie
50 fotografií