Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brutální vražda modelky Violy (†34): Policie našla tělo další ženy (†28)!

Autor: shp - 
21. listopadu 2019
19:59

Děsivá vražda krásné modelky a učitelky Violy (†34), která byla před smrtí nechutně znásilněna, otřásla celým Slovenskem. I přesto, že jde o obzvlášť brutální čin, policie o případu informovala až po týdnu. Pak přišel nečekaný šok. Strážci zákona oznámili, že našli tělo další ženy!

V pondělí 11. listopadu bylo v Přístavní ulici v Bratislavě nalezeno tělo mladé modelky Violy (†34). Žena byla podle dostupných informací ubita k smrti. Kromě toho, že měla po celém těle modřiny a šrámy, ji našli se zlomeným obratlem a roztrhaným análním otvorem. Kráska po převozu do nemocnice zemřela.

O týden později jako by se situace téměř opakovala. V ranních hodinách bratislavští policisté objevili tělo další ženy. I přes rychlý příjezd záchranné služby se ji již nepodařilo oživit. Podle strážců zákona však mezi smrtí nalezené ženy a vraždou Violy neexistuje žádná souvislost.

Mezi případy neexistuje souvislost

Můžeme jednoznačně potvrdit, že není žádná souvislost mezi tímto případem a případem, který byl dokumentovaný v tom samém teritoriu v okrese Bratislava 2 dne 11. 11.,“ uvedl podle webu Pluska.sk podplukovník Adrian Pavlík. Přivolaný lékař totiž při obhlídce těla vyloučil cizí zavinění.

Přesnou příčinu smrti objasní nařízená pitva. Policisté již vědí, o koho jde. Osmadvacetiletá žena pochází přímo z Bratislavy. Policie v souvislosti s její smrtí nařídila vyšetřování kvůli přečinu usmrcení. O smrti Violy podle webu strážci zákona mlčeli z taktických důvodů.

Pachatel sleduje policii

Policie ubezpečuje, že na vyšetřování zabití 34leté učitelky jazykové školy Violy M. pracují naši nejzkušenější kriminalisté,“ uvedli na tiskové konferenci. Na dotazy ohledně tohoto případu však odpovídat nechtěli. „Sleduje nás i pachatel,“ vysvětlil Pavlík.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání