Vzhledem k tomu, že zpěvákově lásce ještě nebylo osmnáct let, dalo by se očekávat, že na svátky bude s rodinou. Jenže podle samotného Bohuše se mu přece jen poštěstí se svou láskou nějaký ten čas strávit. „Na Vánoce budeme spolu,“ tvrdil pro Super.cz představitel Raoula z muzikálu Fantom opery.

Svěřil se také s tím, že původně s Lucinkou, s níž se vídá přinejmenším od srpna 2018, chtěli vyjet na svátky do ciziny. Konkrétně je lákal Egypt, ale už si to stihli rozmyslet a pravděpodobně prý zůstanou v Česku. Do dalekých krajů se hodlají vypravit až v novém roce.

Matuš samozřejmě na svou »mazlivku« nezapomíná ani v jiných ohledech a už plánuje, čím by jí mohl udělat pod stromečkem největší radost. „Dárky už řeším, já si chci koupit domácí studio, abych nemusel furt někde běhat,“ pochlubil se.

„A co dám Lucince, to nemohu říct. Ale má takové krásné, zvláštní přání, tak se mi snad podaří jí ho vyplnit,“ dodal pro Super.cz pěvec, který se v minulosti nechal slyšet, že Lucinku má opravdu moc rád a chtěl by s ní zůstat co nejdéle. Dokonce mluvili už i o miminku, ale na to si budou muset ještě nějakou dobu počkat. Později ale slova o zakládání rodiny zase vzal zpátky. Podobně, jako kdysi tvrdil, že s Lucií nemá sex, ale jen se s ní mazlí. O týden později si ale vzpomněl, že je to vlastně trochu jinak.

VIDEO: Bohuš Matuš vyvedl Lucinku: Mazlivka poprvé promluvila! 

Video
Video se připravuje ...

Bohuš Matuš vyvedl Lucinku: Mazlivka poprvé promluvila! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
49 fotografií