Pro jednačtyřicetiletého striptéra, který si říká Rocky, prý vystoupení v domovech pro seniory nejsou nic výjimečného. V takovýchto zařízeních se totiž pořádají nejrůznější programy, sloužící k pobavení staroušků odkázaných na pomoc jiným, a podobná představení jim rozhodně dokážou zpestřit den. Většinou si ho objednávají spíše mladší ročníky na rozlučky se svobodou či divoké oslavy narozenin, pro ty lehce za zenitem musel svůj styl poněkud upravit. „Musí to být mnohem decentnější,“ přiznal Rocky Blesku.

Skoro dvoumetrový fešák s břišním svalstvem, na kterém by se dal strouhat sýr, se holedbá tím, že jeho vystoupení nejsou nikterak vulgární, pouze probouzejí dámskou fantazii. „Co má zůstat zakryté, zahalené zůstane,“ zdůrazňuje Rocky. Tento rok má pro své fanoušky připravené lechtivé překvapení. „Nechal jsem si ušít speciální kostým Santy Clause,“ prozradil muž, který na své loňské povánoční vystoupení v Orlové stále vzpomíná. Náramně si ho totiž užil.

„Často vystupuji pro ženy věku 60+. Dámy v tomto domově mě navíc příjemně potěšily. Mezi těmi dvaceti babičkami na vozíčkách bylo několik vyloženě čiperek, se kterými to šilo, tleskaly do rytmu a oči jim zářily,“ popisoval se smíchem své vystoupení před více než tuctem zvědavých důchodkyň, z nichž nejstarší bylo 92 let.

„Chtěly si sáhnout, občas něco rozepnuly,“ líčil svou návštěvu Rocky, jenž se vystupováním pro ženy a dívky zabývá už více zhruba dvacet let. V minulosti se objevil například v Peříčku, Počasíčku, nebo ve Vyvolených.

Kladné přijetí jeho vánočního striptýzu ho letos přimělo k úvahám, že by třeba uspořádal soutěž pro domovy důchodců, třeba na facebooku. „Radost člověk musí těm ostatním udělat,“ culil se svalnatý Ostravák.

Minulý rok ostatně zvažoval i besedy pro seniory. „Mám zkušenosti, že ženy v tomto věku si po vystoupení chtějí o sexu povídat, různě se mi svěřují a ptají se,“ přiznával. Tohle téma totiž nezajímá jenom lidi do padesátky, i staří lidé mají stále čilý zájem o erotiku. „Je blbost a tabu, které v nás přetrvává z minulých dob. A zbytečně!“ dodává Rocky.

VIDEO: Ostravského striptéra Rockyho živí striptýz už přes 20 let

Fotogalerie
13 fotografií