Sháníte dárek k narozeninám? Nejlepší je vybírat ho podle osobnosti obdarovaného. Jedině tak si můžete být jisti, že se trefíte do vkusu oslavence. Miluje vaše maminka vaření? Pořiďte jí kuchařku s báječnými recepty. Potřebujete dárek pro kamaráda–sportovce? K narozeninám mu kupte poukázku do sportovního centra, kde si zarezervuje aktivitu podle svého gusta. Podle koníčků zvládnete vybrat skvělý dárek pro každého.

Ale co si počít, když jste již v minulosti všechny podobné dárky vyčerpali? K narozeninám se hodí darovat originální zážitek. Než kupovat nějakou nepotřebnou věc, na kterou se bude doma jen prášit, vyberte raději zážitek. Pokud si nejste stoprocentně jisti, zda se bude obdarovanému líbit, kupte poukazy hned dva a vyrazte společně. To vám jistě nikdo neodmítne a navíc tím darujete i svůj čas. Co třeba kurz míchání koktejlů, vaření sushi nebo indoor surfingu? Zdá se vám to příliš komplikované? Wellness pobytem nebo poukazem na dobrou večeři nemůžete nic zkazit.

Nezapomeňte dárek doplnit o přání. K narozeninám můžete zakoupit papírové přání, ale existují rovněž přáníčka v elektronické podobě. V něm můžete oslavenci naznačit předem, na jaký dárek se může těšit.