Porod maličké Emy, dcery slovenského moderátora Martina Šmahela, byl notně dramatický. Miminko se totiž narodilo extrémně předčasně, takže nedokázalo ani pořádně dýchat, a při transportu z nemocnice v Petržalkách do Kramárů v Bratislavě sanita, která dítě v inkubátoru převážela, havarovala. Děťátko zamířilo na ARO a jeho život byl v ohrožení. Nyní je už holčička doma se svými rodiči a podle jejího tatínka se jí daří naprosto báječně.

„V říjnu už měla svou normální porodní hmotnost. Samozřejmě na kontroly chodíme, je pod dohledem tak, jak má být. Pomalu přibírá a sílí, těšíme se z toho,“ prozradil Novému Času hrdý Šmahel, dvojnásobný otec, který má však děti tři. Kromě maličké Emy se totiž stará ještě o další dvě dcerky. S bývalou manželkou Miriam Šmahel Kalisovou (34) má dceru Miu (5) a současná partnerka Beáta zase do jejich vztahu přivedla svou dcerku Lily. Má doma zkrátka pořádný „babinec“.

S tím se ostatně pochlubil i na sociální síti, kde urostlý fitnessák sdílel nádhernou fotku pořízenou během podzimní procházky. Na ní si vykračuje působivou listopadovou krajinou ruku v ruce s Beátou a jejich dcerky mezitím tlačí kočárek s nemluvnětem, které je v kruhu rodinném sotva pár týdnů. „Trochu tajemně, ale tohle jsme my. Rodinka,“ okomentoval Šmahel dojemně tento působivý snímek, z něhož vysloveně sálá pohoda a láska...

Fotogalerie
30 fotografií