S novou deskou se na Prahu řítí Underworld z Cardiffu! „Bude to neopakovatelná a největší show, jakou jsme kdy předvedli,“ slibuje skupina fanouškům neopakovatelný zážitek. Duo, které je na scéně takřka 30 let, tento týden vydává své desáté studiové album Drift Songs. 

„Jsme velmi šťastní, že se nám podařilo získat tak živou a aktuální skupinu. Skupinu, která je symbolem pro mnoho generací, a přitom je naprosto moderní,“ říká David Gaydečka, ředitel Metronome festivalu. 

Kapelu Underworld tvoří dvojice Karl Hyda a Rick Smith, na scéně jsou od roku 1980, proslavila je ale hlavně třetí deska Dubnobasswithmyheadman, jež přinesla například hity Cowgirl nebo Dark & Long, kterými se kapela jasně přihlásila k probíhající raveové revoluci. Megahit Born Slippy vyšel v roce 1995, režisér Danny Boyl ho proslavil díky filmu Trainspotting. V Praze představí nové album Drift songs, které je součástí ročního projektu Drift. V jeho rámci kapela každý týden představila nový či dosud nevydaný materiál včetně skladeb, videí či výtvarných počinů.

Vstupenky

Vstupenky na červnový Metronome Festival, na němž v jeho uplynulých ročnících zahrála řada světových hvězd jako Liam Gallagher, Morcheeba, Kraftwerk či Sting, se dají koupit v omezeném počtu 2 000 kusů za výhodné ceny, a to na stránkách festivalu www.metronome.cz a v předprodejní síti GoOut.cz. Cena dvoudenní vstupenky na stání je 1 590 Kč a i letos bude možné zakoupit si různé druhy vstupenek, včetně vstupenek pro náročné se vstupem do VIP zóny s vlastním barem a pohodlným zázemím. 

Fotogalerie
8 fotografií