Jehly si ale manželka fotbalisty Tomáše Rosického (39), se kterým je už osmnáct let, dlouho neužije. Pro Radku je na prvním místě rodina a do doby, kdy ještě doma neměla vytouženého syna Tomáška (6), se vrátila jen na moment. Kvůli charitativní přehlídce, na níž oblékla róby od návrhářky Nadi Moravcové. A nejen to!

„Tahle přehlídka už je tradice, moje kamarádka Naďa Moravcová mě provází už od doby, kdy jsem soutěžila v Miss ČR, a pokaždé ji žádám o  model, když někam jdu.“

Tentokrát jsem pomáhala i s organizací a  oslovila jsem další modelky. Byla jsem poctěna, že holky, které normálně nepředvádějí, souhlasily. Šly za minimální honorář, anebo se ho některé vzdaly úplně,“ prozradila Blesku 2. vicemiss z roku 2002, díky níž se na jednom mole sešly třeba Vlaďka Erbová nebo Klára Medková.

Výtěžek z módní show putoval mimo jiné i na onkologicky nemocné pacienty nadaci Pramen pomoci, jehož je Rosická patronkou. Než opět fanoušci uvidí půvabnou Radku v roli modelky, musejí si nejspíš nejméně rok počkat.

VIDEO: Jak se připravují na Vánoce známé maminky?

Video
Video se připravuje ...

Jak se připravují na Vánoce známé maminky? Maminka.cz, Supermamy.cz/Igor Hellebrandt

Fotogalerie
56 fotografií