Hanuš dostal sice nejméně bodů od poroty, ta mu však na závěr vysekla poklonu v téměř nekonečném potlesku, a navíc vestoje. Srdce všech ve studiu i u obrazovek si pak získal svou závěrečnou řečí.

„Tak dlouho jste tleskali, že vás mám asi rád. Nesoutěžil jsem s vámi, ale se sebou. Už deset let svádím souboj s depresemi, před třemi lety bych si netroufl do něčeho takového jít. Sám si dávám desítku za to, že jsem to ustál a neomdlel. Jestli má někdo stejný problém, tak ve Střešovicích je dobrá psychiatrie,“ vzkázal Hanuš divákům a kolegům s tím, že poté, co o svých depresích poskytl rozhovor, přišla mu řada podpůrných dopisů.

Po skončení večera si pak vzal slovo ještě Zdeněk Chlopčík, který uplynulý večer zhodnotil na facebooku StarDance. „Všechny páry tančily skvěle, my proto museli dávat vyšší známky, a padla i desítka. Ale zaslouženě,“ zhodnotil šestý taneční večer obávaný „kat“ Zdeněk Chlopčík.  A jak hodnotí soutěžící s odstupem několika týdnů? „Všechny páry udělaly velký pokrok, ale nejde říci, kdo se zlepšil nejvíce, protože každý začínal z jiné startovací čáry,“ řekl nadmíru diplomaticky.

Tuto sobotu poprvé padly 4 desítky. Za svůj tanec je získala Veronika Khek Kubařová s Dominikem Vodičkou. Navíc dostali ještě jeden bod v týmové soutěži. „Nebylo tomu co vytknout. Byl nejlepší tou emocí, vynikající choreografie na zajímavou hudbu. Zaujalo to nás, porotu, i diváky u obrazovek,“ zhodnotil ještě jednou tento taneční pár Chlopčík.

A prostřednictvím živého streamu na facebooku poslal také všem dobře míněnou ranou. „Soutěžící musí vydržet to nasazené tempo. Hlavně zdravotně to musí vydržet, protože na nás všechny to už začíná doléhat. Tak je důležité, aby se nikdo nezranil,“ nechal se slyšet.

A na závěr přišlo velké překvapení, když zodpovídal otázku, jestli by vyměnil porotcovský pultík za taneční parket StarDance. „Nejprve jsem byl tanečník, poté jsem byl porotce. A já bych se tomu nebránil, byla by to pro mě výzva tančit ve StarDance. Takže třeba za deset let se toho dočkáme,“ uzavřel svým typickým humorem Chlopčík.

Fotogalerie
26 fotografií