Aspoň to lze usoudit z hereččiných slov. „To, co bylo, tak to už není. Já jsem vlastně zjistila, že to, co jsem považovala za rodinu, tak rodina vůbec nebyla a že jsem vlastně celou dobu sama. Tak se to rozpadlo... Je úžasný, že když něco skončí, něco jinýho začne,“ řekla Top Staru Zedníčková s tím, že už má za Matějku novou lásku.

Novým partnerem Lucie je zvukař a osvětlovač Miroslav Ollé, se kterým se poznala právě v divadle. Ten se nebál pro televizi Prima promluvit přímo na kameru o jejich romantických začátcích. „Prvního května to byl opravdu velikánský zlom, kdy jsme se rozhodli, že všechno necháme za sebou a půjdeme novou cestou,“ prozradil, jak se dali dohromady. „Když jsme někam šli, ve všem jsme se doplňovali. Měli jsme stejné téma v rozhovorech..., “ doplnil Ollé, že si s Lucií neskutečně padli do oka už od prvního setkání.

„Já jsem vlastně netušila, že on byl můj anděl strážný už hrozně dlouhou dobu. To jsem pochopila až teď v posledních měsících a jsem za to ráda,“ potvrdila Top Staru Zedníčková souznění s kolegou a nyní i slibně vypadajícím partnerem.

VIDEO: Lucie Zedníčková prozradila, který režisér ji dokáže přilákat! 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Zedníčková prozradila, který režisér jí dokáže přilákat! David Turek

Fotogalerie
26 fotografií