Hana Zagorová
Autor: Herminapress.cz

Hana Zagorová: Tah v black & white

Střihově velkorysé na zem spadající nohavice patří k šlágrům sezóny. Tyto navíc mají hluboký, dojmu opulentní sukně, nahrávající vypuštěný středový záhyb. Nabízí se k nim zcela jednoduchý, v dráždivém kontrastu vyznívající minimalistický top, anebo lze v jisté bombastičnosti pokračovat i dramatickým svrškem. Zde má podobu blůzy s dominantou uvázané mašle u pasu. Dobrá volba bez ohledu na věk, nutno říct.

1+

Vanda Janda
Autor: Herminapress.cz

Vanda Janda: Romantické drama

Populární blogerka, studentka módního návrhářství na pražské VŠUP, se na letošním gala večeru předávání filmových cen Český lev objevila s přítelem a režisérem Slávkem Horákem v toaletě, v níž se do sedadla nevešla. Pozornost budící objem i signální barva se vší pravděpodobností pocházely z její dílny a byly předzvěstí trendu společenských šatů této sezóny. Do jaké míry se jedná o kopii anonce tendencí světových fashion weeků bez přidané autorské hodnoty, stranou ponechme.

1

Zuzana Stráská
Autor: Herminapress.cz

Zuzana Stráská: Inspirativní tah

Bývalá, ve světě úspěšná, topmodelka rozhodně netápe. Její, na střízlivé ležérní eleganci postavený, styl je konzistentní. Nezpronevěřila se mu ani v případě kožených, v outfitu dominantních, kalhot zkombinovaných s útlým prádlovým nátělníkem a volným rovným sakem s dvouřadým zapínáním. Toto je styling nahrávající trendu udržitelné módy, jež je s nadčasovostí a kvalitou spojená.

1+

Karolína Kurková
Autor: Herminapress.cz

Karolína Kurková: V rámci detailu

Dramaticky působící vrapovaná látka s uzlem u krku. Působivý střih topu s jedním rukávem. Militantní latex na kalhotách se zavázanými cípy nohavic. Bílý úder dlouhé nohy ještě prodlužujících lodiček. Samonosných efektů je řada, ale kupodivu jeden druhý nesmílá. Model jen pro vyvolené, nutno podotknout.

1

Iva Pazderková
Autor: Herminapress.cz

Iva Pazderková: Městská etuda

Tóny pískové, hořčičné, skořicové s dotekem černé a tlumené červené spolu příjemně ladí a totéž platí pro materiály. K možné diskuzi je jen světlá barva nad kotník sahajících bot. Spojení kratších cigaretových kalhot a objemného vlněného pláště je dobré. Pánský klobouk s širokou krempou vysokým ženám, jako je Iva, sluší a ležérně elegantní outfit šarmantně dotahuje.

1-

Kateřina Hrachovcová
Autor: Herminapress.cz

Kaira Hrachovcová: Nebezpečná formule 1

Kaira je rozhodně svá, svým způsobem neuchopitelná a odívání je pro ni jednou z pák seberealizace. Možností, jak prezentovat světu svou image. Ve skladbě outfitu jí hravost s odvahou nechybí, nicméně měla by mít na paměti rčení, že méně je víc. Platí i pro dramatické spojení dlouhých, ležérně společenských šatů s prošívanou bundou, robustními teniskami a populární značkovou ledvinkou.

2

Bezejmenná inspirace z Paříže: Lehká ruka
Autor: Herminapress.cz

Bezejmenná inspirace z Paříže: Lehká ruka

Městská nenucenost v podobě ve dvou vrstvách netradičně řešeného plátěného svrchníku v kompletu s trendy širokými pod lýtko spadajícími a nad pas sahajícími kalhotami, jež se odvíjejí ve dvou podobných valérech smetanové a pískové. Temně skořicová košile a kotníkové boty na podpatku barevnost decentně oživují.

1