Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Heart Beat 3.019: Vystoupí The Sickest Squad i DJ Mutante

Autor: tz - 
15. listopadu 2019
19:00

Tvrdá elektronická hudební smršť se řítí do Prahy. Heart Beat 3.019 přiveze v čele line-upu ostřílené duo italských zabijáků The Sickest Squad. Jde o jejich jediné vystoupení v Česku v aktuální indoor sezóně. Akce nabídne i nově pojatou zadní část Storm Clubu, kde bude druhá stage místo celého baru.

Nocturnal crew hlásí návrat a po více než osmi letech (k příležitosti oslavení 30. narozenin svého představitele Hawlise) vrací do Prahy elektronickou indoor party Heart Beat ve svém pátém vydání. Předchozí úspěšné štace se sestávaly ze dvou indoor a dvou open-air festivalů. Ve své poslední verzi znesvětil Heart Beat 2.011 bývalý kostel sousedící se Staroměstským náměstím (pražský klub Kostel) a poprvé představil v Praze legendu světové hardcore scény, kterou byl samotný Angerfist. O další sety se postaral například velmistr UK hardcore scény The DJ Producer či kmotr a legendární zástupce frenchcoru The Speed Freak a mnoho dalších.

V roce 2019 Nocturnal Crew ve spojení s X – Massacrem představuje Heart Beat 3.019 (X – Massacre Warm-Up). Na dvou stagích představí zástupce ze tří světových kontinentů, neboť kromě domácích (resp. evropských) luhů a hájů zahraje též Američan, Kanaďan a Japonec. Ale pěkně popořadě. Hlavní stage v klubu Storm doznala razantních změn a zcela nový stage design nabízí tři velké plochy pro video mapping a scéna bude doplněná tematickou dekorací. A navíc druhá stage bude takto pojata pouze pro Heart Beat 3.019.

Line-upu vévodí The Sickest Squad - dominantní síla italské hardcore / frenchcore scény. Mazácké duo ostřílené zkušenostmi za více než 15 let hudební tvorby a cestování za hraním po snad všech festivalech, kde se hrají harder styles, je aktuálně v životní a hudební formě a připravené svému oblíbenému českému publiku předvést to nejlepší ze svého repertoáru. Na hardcore stagi je doplní velezkušený Kanaďan DJ Mutante, neméně ostřílený a stejně tak nemilosrdný ve svých nejtvrdších beatech.

Druhý zástupce severoamerického kontinentu je Raiden CGF, původem z USA, který několik let žil v ČR, a je tak zejména starší části pražského publika dobře známou personou. Headlinery české části line-upu můžou být jedině Hungry Beats, kteří svým zběsilým tempem dobyli nejen celou naší republiku, ale jsou také nedílnou součástí evropské scény a dokazují to pravidelnými bookingy na těch největších evropských akcích.

Hardcore stage uzavírají české stálice: Dave.LXR aka Dexide (otce Luxor sound systemu a X-Massacre festivalu), Ychy a Mephisto (klasická sestava z Prague Nightmare) a Antičlověk vs. Fredy (do lidských kůží převtělení pandí medvědi z PND Crew).  Tekno stage dostane silné zázemí, neboť bude postavena místo zadního baru (ten se provizorně přesune na druhou stranu místnosti) a po světelné, zvukové i hudební stránce se o ni postará Badtekk Sound System, což je pro mnohé prakticky největší headliner celé akce.

Jejich stage ovšem doplní náramná sestava. Asijský kontinent přijede reprezentovat Tanukichi. Japonec současně žijící v Praze, pro jehož hardtek se inspirací stal zejména Mat Weasel Busters. V Japonsku založit label hardtek.jp a nyní nabírá svižným tempem na popularitě v Evropě i díky svému pražskému pobytu. O živá vystoupení se ze svých mašinek postarají pánové Timmy aka TMH (Tranzit sound system) a Qydo (Kometa punk raves). Seznam uzavírá Duff.LXR (Luxor sound system).

Oficiální facebook stránka akce

 

Zobrazit celou diskusi